Zseblexikon 10.

2013. március 29. 13:52

Cigánybűnözés: a bűncselekmények mintegy 80 százalékát férfiak követik el – mindazonáltal bosszantana a férfibűnözés fogalom bevezetése.

2013. március 29. 13:52
Ujlaky István
Népszava

Cigánybűnözés: a bűncselekmények mintegy 80 százalékát férfiak követik el – vagyis messze felülreprezentáltak vagyunk a nőkhöz képest. Egyes bűncselekmények esetében az arány még nagyobb. Mindazonáltal bosszantana a férfibűnözés fogalom bevezetése.

Demokrácia deficit: Magyarországon: a fair play, nagyvonalúság, nyitottság, belátás, elegancia, méltányosság teljes hiánya, az ellenfél ellenségnek tekintése a közéletben.

Erdélyi skizofrénia: három tételből áll. 1. Az RMDSZ az erdélyi magyarok körében nagyjából 9:1 arányban népszerűbb, mint helyi magyar riválisai 2. A Fidesz az RMDSZ-szel szemben ellenfeleket támaszt, az RMDSZ ellen kampányol, sértegeti, megalázza. 3. az erdélyi magyarok zöme a Fideszt tartja a legrokonszenvesebb magyarországi pártnak. (...)

TGM: az egyszemélyes magyar ultrabaloldal. (Nem egyenlő a szélsőbaloldallal – TGM több százszoros szíves közlése). Műveltség, bátorság, becsület. Mindenki tiszteli, de senki sem ért vele egyet. Mindenkit megbírál, gyakran igazságtalan, de sohasem alantas. Ady, prózában.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Greffiti
2013. március 29. 17:08
A fenti hülyeségek 8o %-át vörösfasiszta férfiak írják le. Épp ezért állítom, hogy vörösfasiszta férfiak 8o %-a hülye.
csenge
2013. március 29. 16:58
Ha már a férfibűnözésnél tartunk: a betörés és a nemi erőszak eddig legalábbis a férfibűnözés kategóriába tartozott.TGM műveltségéről: a kilencvenes évek elején gyakran emlegette a vele készült tévériportokban - máig sem értem miért szerepeltették olyan sokat-,hogy ő fiatal korában gyakran járt m i s é re, mert buzgó református volt. Nálam ezzel ki is iratkozott a művelt emberek közül, persze én nem vagyok sem egy ifjú tollforgató, sem egy népszavás, csupán egy fokozattal rendelkező kivénhedt egyetemi oktató.
justiceforhungary
2013. március 29. 15:50
''Cigánybűnözés: a bűncselekmények mintegy 80 százalékát férfiak követik el – mindazonáltal bosszantana a férfibűnözés fogalom bevezetése.'' Gratulálunk Ujlaky István, Ön nyert 2 hét nyaralást egy wellnessputriban. Kötelező a szomszédlátogatás és az esti kocsmázás is, valamint néhány tradicionális szakma elsajátítása.
regiszter
2013. március 29. 14:43
S a bűncselekmények hány százalékát követik el cigány férfiak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!