Facebook Home

2013. április 12. 10:58

A Facebook már korábban is próbálkozott nagy platform gondolatokkal, a Home is elég bátor ahhoz, hogy könnyedén elbukjon.

2013. április 12. 10:58
Dobó Mátyás
Doransky

„Szerintem a Home valahol a korábbi feature phone-ok - buta telefonok - újragondolását csinálja meg, ezek voltak elsősorban emberek köré szervezve és minden más funkció kissé másodlagos prioritásban, de itt annyiban azért új dologról beszélünk, hogy a Home valóban úgy gondolja, hogy Te képes leszel mindenféle feladatot elvégezni a körülötted lévő emberekkel.

Nyilván a Facebook kontakt lista és IP telefon törekvései is jól csomagolhatóak ebbe az elképzelésbe, ami pedig elég komoly kockázattá teszi minden más szereplő számára, hogy a kapcsolat alapú világban a Facebook az egyetlen, akinek komoly erőforrásai vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!