Kamarázás

2013. április 03. 10:08

Parragh igazi sikerterülete a munkahelyteremtés, tudniillik saját munkahelyét elképesztő ügyességgel teremtette meg.

2013. április 03. 10:08
Uj Péter
NOL

„Most volt a befizetési határidő, az elmúlt hetekben több tucatszor nyilatkozott valamely Parragh vagy al-Parragh a kamara rendkívüli fontosságáról, mindannyiszor egyetlen érdemi és értelmes információt bírtak mondani: hogy az ötezret befizetni kötelező, és ha valaki nem fizeti, attól a NAV behajtja. Az összes nyilatkozat összes nyilatkozója nem tudott egy értelmes és hihető mondatot összeügyeskedni arról, hogy mi szükség van az egészre, mi lenne itt az érdemi tevékenység. Az érdemi tevékenység ez. A parraghozás. (TEÁOR-t, most!!!)

A legutóbb elcsípett nyilatkozatban az egyik al-Parragh már azt domborította ki, hogy nemcsak törvényi kötelezettség, de erkölcsi kötelesség is befizetni a befizetendőt. Erkölcsi kötelesség a többiekkel szemben, akik már tisztességesen befizették. Csodálatos érv.

Erkölcs és kamara (illetve: parraghozás) viszonyát én sokkal bonyolultabbnak látom, de az biztos, hogy ha a huszonegyedik századi Magyarország reálgazdaságának erkölcsiségéről kellene nagyméretű táblaképet festenem (olaj, vászon), akkor a kamaracézár és udvara központi alakok lennének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 03. 14:28
kam arra, kim erre, noluj amarra!
HattoryHanzo
2013. április 03. 12:33
"A megnövekedett forrásainkat egyébként szolgáltatás-bővítésre fordítjuk: tanácsadásra, képzésre, hitelhez jutás segítésére, exportösztönzésre. Nagyon sok vállalkozás él is ezekkel a lehetőségekkel, de az elégedetlenek mindig hangosabbak." Na, drága feleim, mostantól ez a feladat: 5 ropi becsengetve, és szénné bombázni hetente a kamarát, hogy hitelt szeretnék, szolgáltass, exportálni szeretnék, szolgáltass, tanács kéne, szolgáltass, de izibe! El kell árasztani őket, hadd mutassák meg, hogy jó helyre ment az az 5 rugó.
oskar
2013. április 03. 11:31
Egy tagság nem lehet kötelező!!!!!
szalámis hegedű
2013. április 03. 11:20
Ezek a tolvajok milyen erkölcsre fogják nevelni a gyerekeinket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!