Őszintén a hazai ötödik hadoszlopról

2013. június 20. 17:25

Nem érti Pálffy István KDNP-s képviselő sem, hogy az ötödik hadoszloppal szembeni hatékony harcnak egyetlen gyógyszere van: az erő mutatása.

2013. június 20. 17:25
Ordosz Műhely
Alfahír

„Hogy ez az ötödik hadoszlop – amelynek központi figurái nevüket adva látják el a nyugati sajtót a valósággal köszönő viszonyban ritkán lévő munícióval, napi rendszerességgel – mennyire utálja azt a magyar földet, amelyen és amelyből él, egyetlen példával illusztráljuk. Amikor az amerikai Huffington Post internetes portál e hónapban korábban Magyarországról írt, mint »rákos daganatról Közép-Európában«, a Galamus.hu-nak ez sem volt elég. Azt a címet adta szemléjének, hogy Magyarország »fertőző rákos daganat«. Az az alapvető tény, hogy a rák nem fertőz, ezeket az embereket és olvasóikat egy percig nem zavarja, mert olyannyira gyűlölik a nemzetet, amelyet bele akarnak nyomni a szennycsatornába.

A baj az, hogy a kormányon lévők még mindig úgy viselkednek, mintha nem értenék, minek köszönhetik, hogy ezek el akarják pusztítani. Amikor az Amerikában élő, közülük való Charles Gati kijelenti, hogy egy demokratikusan választott kormányt – a magyart – erőszak útján is el lehet távolítani a hatalomból, csendben vannak. Rutinszerűen hunyászkodnak meg sajtóembereik előtt is és keresnek olyan nevetséges kibúvókat rossz nyugati sajtómegítélésünkben, mint hogy »a magyar nyelv elszigetelt« és azt »kevesen értik«.

Nem érti Pálffy István KDNP-s képviselő sem, hogy az ötödik hadoszloppal szembeni hatékony harcnak egyetlen gyógyszere van: az erő mutatása. A meghunyászkodás az agressziónak csak további eszkalációját eredményezi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. június 21. 08:57
Kiről van szó? Nagyon félelmetes lehet az a hadsereg, amelynek a Galamus, Bartus meg néhány ábrándos gyurcsányista az ötödik hadoszlopa. Nem csoda, ha a hős jobber daliák így összefossák magukat :DDD
székely
2013. június 21. 08:51
A közeljövőben szentté avatandó János Pál pápa Lengyelországban (pl. Nova Hutában ) megmutatta a szeretet ereje legyőzi még a bolsevik elnyomó hatalmat is.
HSL
2013. június 20. 21:37
erővel? oké, üzenjünk hadat az usa-nak ez már múltkor is bejött :DDDDDDDDDD
hümmögő
2013. június 20. 21:22
Orosz Műhely= náci Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!