Az EU eddig soha nem tapasztalt bátorsága

2013. július 19. 15:11

Az Európai Unió ma egy olyan dokumentumot hoz nyilvánosságra, amelyről bízvást állíthatjuk, hogy történelmi értékű.

2013. július 19. 15:11
Ordosz Műhely
Alfahír

„Az Európai Unió ma egy olyan dokumentumot hoz nyilvánosságra, amelyről bízvást állíthatjuk, hogy történelmi értékű. A dokumentum az Izraelnek nyújtandó EU támogatások új irányelveit tartalmazza, és azokat a feltételeket összegzi, amelyek megvalósulása szükséges ahhoz, hogy az Európai Unió anyagi támogatást nyújtson zsidó szervezeteknek és intézményeknek.

Bár valójában még életbe sem lépett, az uniós határozat máris érezteti a hatását. Tegnapi hír, hogy Izrael azzal fenyegetőzik, kilép a nyolcvan milliárd eurós költségvetésű »Horizont-2020« elnevezésű programból, amelyben az EU új munkahelyek létrehozatalát célzó »kiemelt tudományos és kutató-munkájában« izraeli tudósok is részt vesznek. A Horizont-2020 projekt irányítói ugyanis az új uniós irányelvnek megfelelően az összegből nem kívánnak támogatni illegális zsidó telepeken működő kutatócsoportokat. A projekt vezetősége valamennyi Izraellel kötött támogatási megállapodását külön záradékkal látta el, amelyben aláhúzza, a megszállt területek nem részei Izraelnek, így a zsidó államnak nyújtott uniós támogatásból e területeken működő szervezetek nem részesedhetnek. Izrael máris bojkottal fenyegette meg az EU-t amely az eddigi tapasztalatunk alapján félő, ismét meg fog hátrálni a zsidó állam akarata előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. július 20. 08:04
Bojkottál? Milyen területeken? És akkor mi lesz? Csődbe megy Európa, mert Izrael nem vesz tőlünk valamit?
kjkj945
2013. július 20. 08:00
""Az Izrael által megszállt területeken, mert június 1967 tartalmazza a Golán-fennsík, a gázai Övezetben és Ciszjordániában, beleértve Kelet-Jeruzsálemet."" Kell a zsé az Anschluss fenntartásához a szemita izraelnek az arab holoka fenntartásához!
kaktuszvirág
2013. július 20. 05:06
Arra leszek kíváncsi,meddig lesz ilyen "bátor" az EU.
ciseaux
2013. július 19. 23:59
Au EU összespárgázza a 80 milliárd (!) Eurónyi...addig, míg Izrael agyon-bojkottál mindent-és mindenkit, a végén meg kap 100 milliárdot...hogy a megszállt területeken építsenek lakóparkokat... Az EU mennyivel támogatja a palesztin "Authority'-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!