Kitől retteg az Európai Unió?

2013. július 30. 12:40

Az EU vezetői bizonyára nem azért fognak kémkedni ellenünk, uniós állampolgárok ellen, mert tartanak a terrorcselekményeinktől.

2013. július 30. 12:40
Ordosz Műhely
Alfahír

„Az olasz kormány évek óta kéri az Egyesült Államoktól 22 CIA ügynök kiszolgáltatását, ugyanis ezek az ügynökök emberrablást hajtottak végre Milanóban. Az amerikai kormány azonban folyamatosan megtagadja a kérést, ahogy teszi ezt más országok esetében is, például nem hajlandó Bolíviának kiadni a korábbi elnököt, vagy kiadni Louis Posada-t, a világ egyik vezető terroristáját, aki egy kubai repülőgép felrobbantásában játszott központi szerepet.

Ha az Egyesült Államok terrorcselekményeinek leleplezése lenne az uniós nemzetbiztonsági ügynökség célja, még megértenénk, de félő, hogy az ügynökséget az EU az USA mintájára a saját polgárai elleni kémkedésre fogja felhasználni, már amennyiben valaha is lesz pénze arra, hogy ezt az esztelen ötletet kivitelezze. Az EU vezetői bizonyára nem azért fognak kémkedni ellenünk, uniós állampolgárok ellen, mert tartanak a terrorcselekményeinktől, még azért sem, mert kíváncsiak a róluk alkotott véleményünkről, hisz tudják, hogy szívből utáljuk őket. Mindössze arra kíváncsiak, mikor lesz végleg elegünk belőlük, és fogunk össze, hogy elküldjük őket a pokol fenekére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zenge
2013. július 30. 14:08
Az eu elhitte bizonyos ideológusok divatos hóbortját, miszerint a valóság nem az, amit a két szemünkkel látunk, hanem amit a nyelv segítségével konstruálunk. Az eu ideológusai azon fáradoznak, hogy a píszí segítségével hozzanak létre egy (számukra) szép, új világot. Ezért az eu leginkább az őszinte, szókimondó emberektől retteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!