Felhív az újságíró

2013. augusztus 08. 14:24

Bemutatkozik. Kérdéséből érzem, hogy negatív a dolog, szemétkedni akar.

2013. augusztus 08. 14:24
Vujity Tvrtko
Facebook

„Felhív az újságíró. Bemutatkozik. Kérdéséből érzem, hogy negatív a dolog, szemétkedni akar. Illetve nem is ő, hanem a meg nem nevezett főnöke, szerkesztője, akinek nem mondja a nevét. Ráadásul az adott esetben igaza sincs. Konkrét tényekkel, adatokkal cáfolom a pletykaszintű hallomását, elmondom, ha kell, dokumentum hegyek vannak a birtokomban.

Mindez kimarad az írásából. Abban csak a »lapunkat tájékoztató, névtelenséget kérő informátorunk« marad. Érdemi cáfolat nincs. Ahogy már a család és keresztneve is a múlté. A cikk végén már csak »munkatársunktól« szerepel. Így becsületes, így korrekt. Így teljes a történet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krksziget99
2014. március 02. 10:05
A Kánai útnál mindig fúj a szél és fázik.Azt hiszi a sapkája olyan jelkép mint G.B.Shaw-nak a szakálla, de a fejében nincs fele annyi sem!
blumen
2013. augusztus 10. 06:12
70-es években volt egy kérdezős műsor.Szabó L.István-tól kérdezte egy néző:Vannak-e szovjet atomfegyverek Magyarországon?Az emlitett "újságirő magaból kikelve utasitotta vissza magát a kérdést. Nos,a sapkás is ezt képviseli,már sértés a nézőknek,hogy egyáltalán képernyőre teszik.
Akitlosz
2013. augusztus 10. 00:54
"Kérdéséből érzem, hogy negatív a dolog, szemétkedni akar." A szakmai rutin ugye, kollágák, ha egymásra találnak. "Ahogy már a család és keresztneve is a múlté." Ahogyan az ővé is. Talán, ha a munkatársunktól helyett az lett volna ott, hogy Bugyli Blicskó, akkor az név lett volna?
hátakkor
2013. augusztus 10. 00:53
A fagyi visszanyal, ezt írta meg ez a mecseki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!