Voksbiznisz

2013. november 22. 12:30

A Fidesz egyfolytában ezt csinálja: kétharmados többségével visszaélve szabta át saját kénye-kedve szerint a választási rendszert.

2013. november 22. 12:30
A szerk.
NOL

„Elég nehéz úgy készülni egy tétmeccsre, hogy a hazai csapat folyamatosan átírhatja a játékszabályokat. A Fidesz egyfolytában ezt csinálja: kétharmados többségével visszaélve szabta át saját kénye-kedve szerint a választási rendszert, elfogadta a számára kedvező eljárási szabályokat.

Csakhogy ezzel semmi nem zárult le, mert azóta is barkácsol.

A háromszázötven paragrafusból álló választási eljárási törvényt eddig százötven ponton módosították, igaz, többnyire a slendrián előkészítés során becsúszott hibákat korrigálták. De ez csak a kisebbik baj, hiszen szinte az utolsó pillanatban – az országgyűlési választás előtt alig több mint négy hónappal – érdemi változásokat jelentő módosításokkal is előhozakodtak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 22. 18:51
...és működésbe lépett a Vivien Reding direktíva. ugye emlékszünk rá miről van szó?
packó_
2013. november 22. 17:32
pedig lövethettek is volna.. :-)
Messire
2013. november 22. 16:51
El is várjuk a Fidesztől, hogy minden módon akadályozza meg a bolsevik hazaárulók visszatérését a hatalomba.
nyugalmazott tanár
2013. november 22. 15:56
Felajánlok 100 ezet forintot annak, aki egy majomketrec előtt rajtakapja az MSZP mozgóurnást, amint begyűjti a ketrecből az elvtársa szavazatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!