Calvadosos paszomány, összefogással

2013. december 27. 19:35

349-re nő a parlamenti őrség létszáma. Lesznek szép új kocsik, egyenruhák, csak paszományra 10 millió megy el. Az, hogy ebből hány szegény gyereket lehetne megetetni, az mindegy.

2013. december 27. 19:35
Dési János
Dési János
Népszava

„Persze őrség régen is volt a Parlamentnél, azok se pucéran jártak kétségtelen. Ez is pénzbe került  de a kormányőrségen belül ügyesen meg lehetett oldani, nem kellett ehhez külön kis hadsereg.

De most kell, mert ha a vezérnek lehet egy pretóriánus testőrsége (vö.:TEK), akkor az alvezér, Kövér László sem maradhat le.

No, az ilyesmikért kell ezt a társulatot megbuktatni, mielőbb. Megjegyzem, ha a kedves ellenzéki vezetők pl. ez ügyben összefognának, akkor az javítana az esélyeken. Ha nem, nem.

Akkor marad a paszomány.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2013. december 28. 10:33
És hány éhező gyereket lehetne megetetni,hány mentőautót, lélegeztetőgépet lehetne vásárolni a holokausztmegemlékezésekre szánt pénzből? Vagy ,ez így már nem kóser?
tatka46
2013. december 28. 09:31
Dési csak kérdezett és jót, aki pedig igazat ad ,hogy több léhűtő és több pénz menjen ilyen felesleges kiadásra és ne azok a gyerekek kapják akiknek egy-két millió az élete adná annak a családja, gyerekei kerűljenek hasonló bajba , akkor meg tudnák hova kell a pénz. Barmok.
lalinagypapaa
2013. december 28. 08:49
Dési!Verd meg azt aki ilyennek tanÍtott.
dick52
2013. december 28. 08:14
Népszava. Nem a Nép szava!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!