Ásotthalom tanulságai

2013. december 16. 16:52

Az amúgy rasszista, antiszemita alak helyben ellenzékinek számít, erősen Fidesz-ellenes hangot ütött meg.

2013. december 16. 16:52
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

„Milyen tanulságokat vonhatunk le az ásotthalmi polgármesterválasztásból?

1. A demokratikus ellenzéknek nem volt közös jelöltje. Nem is lehetett, mert a településen az MSZP-nek nincs szervezete. Testületileg átléptek a DK-ba, az Együtt-PM-nek ott egyetlen tagja sincs.

2. Toroczkai helyben több vállalkozást működtet, helyieknek ad munkát. Annak is, aki ma már nem szocialista, hanem DK-s párttag. Neki nyilván a megélhetése fontosabb lehet, mint hogy egy párt immár nem akarja, hogy a tagja legyen. Ő és más ásotthalmi lakosok azok, akik vagy elismerve Toroczkai erőfeszítéseit, vagy zsarolásnak engedve, de családtagjaikkal együtt rá szavazhattak. Ráadásul az amúgy rasszista, antiszemita alak helyben ellenzékinek számít, erősen Fidesz-ellenes hangot ütött meg.

3. Ha a Fidesz nem kínálja meg a Toroczkai-féléket semmisségi törvénnyel a 2006-os puccskísérlet után (Balsai ezután alkotmánybíró lehetett), akkor ennek az embernek nem lett volna erkölcsi bizonyítványa, hogy egyáltalán jelöltethesse magát a polgármesteri posztra.

4. A három pártnak (MSZP-DK-Együtt-PM) le kell ülni tárgyalni a teljes és országos szintű összefogás érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. december 17. 00:16
"4. A három pártnak (MSZP-DK-Együtt-PM) le kell ülni tárgyalni a teljes és országos szintű összefogás érdekében." Bármibe fogadtam volna, hogy ez lesz a végső konklúziód, te gyagya! :D
Róbert__
2013. december 16. 23:47
Gréczy :D :D :D :D Mai hír: Új-Zélandon kenguru gázolt el egy négyunokás nagymamát egy gyalogosátkelőn. Az elkövetőt azóta is körözik. Gréczy Zsolt szerint ebből a következő tanulság vonható le: "A három pártnak (MSZP-DK-Együtt-PM) le kell ülni tárgyalni a teljes és országos-világos-univerzumos szintű összefogás érdekében."
Wagner Hopkins
2013. december 16. 21:50
Felkészül: Svábi, Kökényesi, Baló.
hátakkor
2013. december 16. 21:40
Jól alszik Ferenc? - kérdem én. Jól alszik Gyurcsányi Ferenc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!