Parancsra tisztelni diktatúrában szokás

2013. december 04. 10:44

Még nem tudom, hogy mi lesz a büntetés, ha ülve maradunk, de különösebben nem izgat.

2013. december 04. 10:44
Vadai Ágnes
Facebook

„Még csak terv, de állítólag a készülő Házszabály szerint a képviselőknek fel kell majd állniuk, amikor az ülést vezető elnök az elnöki emelvényre érkezik. Hasonlóképpen fel kéne állni, ha befárad a Parlamentbe a köztársasági elnök. Én tiszteletem jeléül szívesen felállok, ha olyanok töltik be ezeket a pozíciókat, akik arra érdemesek. Ma sem a házelnököt, sem a köztársaság nélküli köztársasági elnököt nem tartom ilyennek. Még nem tudom, hogy mi lesz a büntetés, ha ülve maradunk, de különösebben nem izgat. Parancsra tisztelni diktatúrában szokás. Demokráciában kiérdemlik a tiszteletet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. december 04. 19:23
Vad parancsra csak monoklival, molinóval stb lehet bemenni az ülésterembe. Bohockodi ugye kötelező a képviselőnek, meg circus maximust csinálni???? A másik kerüljetek be 2014-ben és akkor majd kiderül mit tesztek!!!
qccqccqcc
2013. december 04. 13:00
Proli.
justiceforhungary
2013. december 04. 13:00
toporzékoló balhépolitikusok vagytok
Le vörösök proletárok!
2013. december 04. 12:54
Szürkeállomány Horn Gábor a fikadesszertjének elfogyasztására a parlamentet szemelte ki. Talán üdvös lenne, ha a civilizálódni nem szándékozó prolik isszamennének oda, ahonnan jöttek, cselédlánynak, kocsisnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!