Kampánykezdet

2014. január 28. 07:50

Ahol a „kötelet” bekiabálást börtönnek hallják, ott nem csoda, ha az összefüggéstelen zagyvaságot értelmes szónoklatnak, a csatakiáltást programnak vélik.

2014. január 28. 07:50
Ugró Miklós
MNO

„Ahol a »kötelet« bekiabálást börtönnek hallják, ott nem csoda, ha az összefüggéstelen zagyvaságot értelmes szónoklatnak, a csatakiáltást programnak vélik. Már az sem világos, hogy melyik évet értékelte Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és az ellenzéki Összefogás miniszterelnök-jelöltje a szocialisták kampánynyitó rendezvényén, ugyanis értékelés gyanánt csak annyit tudott kiokoskodni, hogy: »amit ez a kormány művelt az elmúlt négy évben, az elképesztő«.

Ez az elmúlt egy vagy négy év történéseiről keveset mond, a szónok mentális állapotáról annál többet. Ám mielőtt Mesterházy ily elmélyült és alapos elemzésbe kezdett volna, a kampánynyitó nagygyűlés rendkívüli kongresszusként is megnyilvánult, ahol elfogadták az ellenzéki együttműködés kibővítését, és 99,7 százalékos támogatottsággal kormányfőjelöltté választották Mesterházyt.

Tették ezt a szocialisták az egész összefogás nevében, ám a valódi kongresszus csak ezután alakult át kampánynyitó nagygyűléssé, de eme generális változás a jelenlévők többségének nem okozott súlyos megrázkódtatást. Ugyan Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes kificamította a bokáját, de hősiesen elmondta lírai elemekkel tűzdelt beszédét, csak az után vitték el a mentők. Mesterházynak nem fájt a lába, így a szellemi zűrzavarára még ennyi kifogása sem lehet. Mert nyilván nem a bokájával van gond annak, aki azt ígéri, hogy kormányra kerülésük esetén a paksi bővítést felülvizsgálják, szakmai vitát nyitnak, és a végső döntésről az embereket fogják megkérdezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2014. január 28. 13:15
Reméljük fletónk serdülőkoráról is készitenek hasonló tájékoztatót, és nem hagyják ki azt az epizódot mikor a bankár rokonság kezébe nyomott egy 100 milliós bankgaranciát mondván. "Mivel úgyis ráérsz, nézz körül a körúton vedd meg azt a kis szakaszt a Blahától az Oktogonig. Mivel mindig is munkáspárti voltál a maradékból pénzből még vehetsz néhány gyárat." - Jó de hogyan tudom visszaadni a pénzt. - Csacsi, miről beszélsz, hol látsz te itt pénzt. Egyébként adunk neked egy újabb garanciát amivel megveheted az egész bankot is, ha addig nem likvidáljuk. Te aludjál csa nyugodtan, az európai jogrendszer őrködik feletted - See more at: http://magyarhirlap.hu/mesterhazy-ebedre#sthash.tLrvgu9x.dpuf
orangeután
2014. január 28. 12:59
Ugró Miklós. ja ugrik ha segget lát!
johnnyrotten
2014. január 28. 10:41
A legjobb mondat a teljes cikkből (az atomerőmű bővítésével kapcsolatos maszopos habveréssel kapcsolatban): "Persze Mesterházy és összefogottjai mindig csak akkor kíváncsiak a nép véleményére, ha majd kormányra kerülnek. Ha oda kerülnek, akkor már nem."
Nemzeti Mutyikos
2014. január 28. 10:24
nah az ilyen fingo miklosoknak is meg kell vmibol elni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!