Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Simon Gábor-szindróma

2014. február 06. 18:15

Miért akarnak példát statuálni Simonnal? Miért ez a gyors reakció, válságstáb? Persze, persze kampány van. De nem csak ezért.

2014. február 06. 18:15
Medici
Spiler.info

A kérdés a következő: Miért akarnak példát statuálni Simonnal? Miért ez a gyors reakció, válságstáb? Persze, persze kampány van. De nem csak ezért. Hanem mert ahogy egy PM-es forrás nyilatkozott:

»az MSZP tele van még hasonló taposóaknákkal, amiket a kormánypárti sajtó a következő hetekben nyilván egyenként fog majd felrobbantani«.

Mert a Simon Gábor ügy nem egyedi a baloldalon. Ez egy szindróma. Amit Gyurcsány Ferenc, az MSZP volt elnöke kerek perec el is ismert:

»én voltam ennek a pártnak az elnöke, sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk«.

Újabb csontváz hullott ki a nokiás szekrényből. És megint csak képedünk, de nem csodálkozunk. Mert nincs min csodálkozni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2014. február 07. 07:34
Az offshore-ügyeket is elő lehet venni. Mert ha a ciprusi számlavezetés nem is bűncselekmény, de a gigászi pénzhegyek felhalmozódása biztosan nem a köztisztviselői fizetésből vagy vállalkozói/alkalmazotti munkabérből valósult meg. Ja, és egy szép antik emlék: a brókerbotrány! A taxis csávó nájlonzacsiban szórta szét a szajrét a szocik között
elfelejtette
2014. február 06. 20:31
Kézenfekvő, miért. A baloldal erőssége az igazmondás. Ez magától értetődik 2006 ősze óta. Erre roppant érzékenyek, Feri az élő példa.
GV0917
2014. február 06. 19:42
Van valami, amire felhívnám a figyelmet. Még annak idején Medgyesi pikírten jegyezte meg, hogy az "SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel"Aztán kimúlt dicstelenül a magyar PUMA!A madarasok kiröppentek a fészekből. De lassan lassan kezdtek visszatérni egykori koalíciós partnereik körébe. A "LOP STOP" táblás ciános bácsi és a Körömffy Bauel a Dög Kút kebelébe tért vissza, míg a kis "Pumukli"Gabica egyenesen a Böszme javaslatára előkelő befutó helyre, a hatodikra avanzsált- pártjával, mind a három taggal együtt! Ez nem véletlen!Amúgy is tele vannak kétes alakokkal, mint Kerék-Bárczás, Debreceni Józsi és tsai. Az orkok gyülekeznek. Ezt a kis gyámoltat (nem mondhatni , hogy gyámoltalan,) mert Ildi néni és Laci bá'tisztába szokta tenni-még tartják egy darabig.De sok fejfájást fognak még az elvtársai okozni neki!
kaktuszvirág
2014. február 06. 19:32
A Kuncze előveheti a spájzból a lop,stop táblát,azzal mehet az összefosás rendezvényekre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!