Köt-tv

2014. február 03. 07:00

A Hír TV-nél dolgozni egyenlő a Fidesz szolgálatával, akár kormányon, akár ellenzékben van az Orbán vezette párt. Hanem hát a Magyar Televízió. Ha még annak lehet egyáltalán nevezni.

2014. február 03. 07:00
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Így kell lennie, különben nem teszi fel a műsorvezető, ártatlanul, azt a kérdést a vendégeinek, hogy szerintük az manipuláció-é, ha utólag felerősítenek egy hangot, azaz, ami ott a bekiabálótól távol álló előadó és a televízión keresztül az eseményeket figyelő számára hallhatatlan, érthetetlen volt, azt ők hallhatóvá teszik. Mert hisz az ő fejében kettéválik a történet: egyrészt volt egy bekiabáló, akit ők hallottak és hallhatóvá tettek mások számára is - tehát: nem ők kiabáltak, nem ők rendezték a jelenetet - és volt egy Mesterházy mondat, amely egyetértett a bekiabálóval. Mindkét állításban igazat mondtak, akkor hol itt a manipuláció?

Hát sehol.

Én elfogadom, hogy mindazok, akik a Hír Tv-nél dolgoznak így látják a világot, így kell látniuk a világot és tényleg nem jutnak el odáig, hogy meghamisították a valóságot, amikor a két történést összekapcsolták.

Hanem hát a Magyar Televízió. Ha még annak lehet egyáltalán nevezni. Vajon ott mi történik ilyenkor? Arról a televízióról beszélek, amelynek elvileg közmédiának kellene lennie, amelynek pártsemlegesen kellene működnie, amely a mi, az ön és az én pénzemből üzemel. Ott hogyan kezelnek egy ilyen hamisítást? Mondhatnám könnyedén: rutinosan, hiszen megszokták már.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. február 10. 16:50
KözTv, közrádió, ugyan ... Meg kell nézni, hogy honnan érkeztek 2010 ben z mikrofonállványok . Skandallum, amit pl. a Kossuth rádió csinál közpénzen. Netto izgatás, hazugság, manipuláció. Bolsevik tempo, pártszolgálat. Az az elképesztő, hogy a kocsisévák nem is értik, hogy evvel mi a baj.
Zokni
2014. február 10. 01:17
Ez tipikus: "... ez már nem a Napkelte Tv, a szuszogó..., a laffogó... , és a sokszínű..." - írja. Talán nem súlyoz eléggé. Az MTV-vel sajnos nem az a baj, hogy hangokat hallat meg színekben pompázik, hanem, hogy hazudik. Az állam pénzén, a közösség pénzén, és mindazok pénzén, akik valódi érdekeivel szemben politikailag elfogult.
MrStokes
2014. február 09. 20:35
A Napkelte hiányzik ennek az alaknak, na nem a műsor , a mani.
Zsolt75
2014. február 09. 20:35
"elerősítenek egy hangot, azaz, ami ott a bekiabálótól távol álló előadó ... számára hallhatatlan, érthetetlen volt, azt ők hallhatóvá teszik" Meg ha hallotta volna, akkor is "börtönnek". De meg akarod magyarázni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!