Hagyjátok békén Ráhelt!

2014. február 20. 07:33

A küzdőfelek családtagjairól ne essék több szó.

2014. február 20. 07:33
Tamás Gáspár Miklós
Népszava

„Evvel nem fér össze, hogy a legrégebbi, folyamatosan megjelenő magyar újság, a nagy hagyományú Népszava - akár csak pár sorban a "kis színeseket" közlő leghátsó oldalán - arról tájékoztassa olvasóit, hogy a miniszterelnök lányát, Orbán Ráhelt látták, amint (fülhallgató, azaz a »headset« használata nélkül) mobiltelefonált gépkocsijának volánja mögül, vezetés közben, ami (ha jól értem) szabálytalanság. A Népszava azt is kiemeli, hogy Orbán Ráhel a miniszterelnök úgynevezett évértékelő beszédét készült meghallgatni, a helyszínre sietett.

Egyrészt senki nem lobbanthatja Orbán Ráhel szemére, hogy szereti az édesapját, és büszke rá. Ezek természetes és tiszteletre méltó emberi érzések. Magától értetődik, hogy kíváncsi volt a miniszterelnök nagy jelentőségűnek vélt előadására.

Másrészt Orbán Ráhel magánszemély, akinek hétköznapi, politikai értelemben jelentéktelen cselekedeteihez (kocsiban ül, telefonál, előadásra igyekszik) senkinek semmi köze. Ahhoz se, ha eközben óvatlanul elkövet holmi apró szabálytalanságot. Ennek semmi helye az újságban - én most nem is erről írok, hanem az újságról. Az újságnak hallgatással kell óvnia magánszemélyek magánéletét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. február 20. 12:45
"Orbán Ráhelt látták, amint (fülhallgató, azaz a »headset« használata nélkül) mobiltelefonált gépkocsijának volánja mögül, vezetés közben" No igen, főleg, hogy a képen egy lány van, aki autóban telefonál. De hogy az autó megy-e? Kb. mint a parkolási képeknél. Legutóbb a fekete Skiccpali Skoda kapcsán derült ki, hogy az autóban ülnek, és éppen továbbhajtani készül miután egy nőt kitett ...
Box Hill
2014. február 20. 12:29
A kommunisták mindig turkáltak a magánéletben. Besúgórendszerük erre épült. Még az étrendbe is beleszóltak, amikor az 1931-33-as mesterséges éhínség alkalmával az embereket a családtagjaik megevésére kényszerítették.
citizen queen
2014. február 20. 11:40
TGM-ben maradt valami emberi tisztesség, respect érte. A balfék trollok viszont, akik állandóan azt a mantrát hajtogatják, hogy a Zorbán úgymond odadobta a lányát a bulvármédiának, egy tiszta percükben - ha van ilyen - elgondolgodhatnának azon, hogy ellenkező esetben - ha semmi hír nem jelent volna meg az esküvőről - itt ordítoznának a rémes diktatúráról, ahol _titokban_ tartják a nagy eseményt, és lábbal tiporják a (bulvár)sajtószabadságot.
Ultima Ratio
2014. február 20. 09:27
MOst komolyan upvote-oltam egy TGM cikket? Lehet, hogy a vikingeknek igaza van, és tényleg jön a világvége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!