Maradjunk a börtönnél

2014. február 04. 13:42

Mesterházy Attila eredetileg igen vérszegényre tervezte ezt a beszédet, a spontán események nélkül hihetetlenül puha dolog lett volna elviccelődni az urambátyámok gyarapodásán.

2014. február 04. 13:42
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az »akasztana a baloldal« szlogennel előadott nagyhalál viszont megtette azt a szívességet a nemzetnek, hogy megismertette velük Mészáros Lőrinc nevét és a vele kapcsolatban felvetett problémákat. Tehát azt várják el a nyájtól, hogy érezzenek együtt a kivégzéssel, de minimum börtönnel fenyegetett Mészárossal. Ehhez viszont nekik is tudniuk kell, kiről van szó, és innentől nehéz elképzelni, mi mehet le az áramköreikben. Ööö... hát tudod, a felcsúti polgármester... mondjuk ő kapott tényleg rendesen, nem? Ja, a fél megyét, meg trafikot százával, stadiont, focicsapatot, repülőteret. És egy ilyen talpig becsületes embert akarnak ezek felakasztani? Vagy akár börtönbe küldeni? Hát rohadjanak meg!

Nem egy életszerű párbeszéd, ugye? Pláne hogy a különféle kivégzési módozatok olyan nagyon azért ezt a közönséget nem borzasztják el, a börtön ígérete meg főleg. Elég ehhez megnézni, mit reagál a plebs egy közönséges rablásra: igen, kívánja a halálbüntetést. Elásni őket az orgoványi erdőben. A hazaárulást, a haza megkárosítását sem mérik olcsón. Szerintem kissé túlfeszíti a húrt, aki azt várja el akár a hívektől is, hogy Mészáros Lőrincért aggódjanak. Nem biztos, hogy elég ehhez annyi, hogy velünk van. Elvégre az ő pénzükön is zsírosodik, nemcsak az ellenségén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. február 04. 19:56
A legprimitívebb rosszindulat alapegysége = 1 Wárpád.
DrFülig Jimmy
2014. február 04. 19:12
Hazaáruló moszkovityáknak kötél jár,ez 56-os magyar hagyomány,ha valaki végrehajtaná vityenkán azt megvédené a magyar nép.
Rike
2014. február 04. 18:57
Nézd, lehet valaki kötelet mondott.És? Kínában ez így van. Felkötik a geci csalókat. Orbán a keleti nyitás híve. Ha valaki három év alatt olyan céget épít ki , hogy kilencszáz milliót képes kivenni egy cégből.... hát? Ügyes , nem? És lenyeled , hülye tahó?
1000bocs
2014. február 04. 17:50
"Bárcsak lehetne szavazni valakire, aki a törvényes bosszút valóra váltaná." Kedves "zseniális" TótaW, magyarázd meg légyszives hogy a törvényes büntetés helyett hogyan sikerült törvényes bosszút írni a végére? Bosszú, mi? Kicsit elszóltad magad, te legkevésbé gyűlölködő zseni, te.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!