Rágógumisok haza! Ukrajna, vigyázz!

2014. március 06. 11:18

Ukrajna, vigyázz! Jön a yankee, hozza a Coca Colát, a rágógumit, a GMO-t, a szappanopera-kultúrát, a melegházasságot, a gender-elméletet, bankjait.

2014. március 06. 11:18
Szilvásy György

A civil szervezet aggódik Magyarország, Európa jövője miatt. Amerika tovább nyomul, gyarmatosítja a ma még szabad kelet-európai országot. Ukrajna, vigyázz! Jön a yankee, hozza a Coca Colát, a rágógumit, a GMO-t, a szappanopera-kultúrát, a melegházasságot, a gender-elméletet, bankjait. Ukrajna! Őrizd meg európai értékeidet, piacaidat, önállóságodat, dúsan termő földedet. Magyarország? Elveszti 46 milliós piacát, vállalkozóink befektetési lehetőségeiket, Kárpátaljai honfitársaink munkanélkülivé válnak. Ukránok! Ne hagyjátok, hogy az USA, az EU és a NATO rátelepedjen országotokra. Ne higgyetek az ígéreteknek! Magyarországot már bekebelezték a multik, a bankok, a liberális hódítók. Rátok is ez vár, ha felültök az ígéreteknek. Rágógumisok, menjetek haza! Európa az európaiaké!

A Honfoglalás 2000 Egyesület jelen közleményét - melyet a Nemzeti Szociáldemokraták is támogatnak - megküldte Ukrajna budapesti nagykövetségének.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. március 06. 14:51
Húzz el az oroszokhoz, te elmebeteg, ha az annyira tetszik. Legalább megtudnád, hol rosszabb. Idióta!
Csigorin
2014. március 06. 14:41
Tudom hogy tulzasnak szanta, de az a baj vele hogy szorul szora igy igaz.
StG
2014. március 06. 12:06
Azért érdekes dolog, hogy jó ötven év után újra közszereplők (még ha ilyen elmeroggyant közszereplők is) vetítik elénk a Coca Cola-mámorban fetrengő Nyugat rémképét.
kispufi
2014. március 06. 11:54
ja, hogy ez csak egy szimpla elmebeteg. azt hittem, a ravaszdi poénkodik. elvégre vicces fiúnak ismetük eddig is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!