Megállj, kutya Norvégia!

2014. június 26. 13:55

Csináljuk meg a Magyar Alapot! Népszerűsítsük értékeinket, az asszonyverést és a szemérmetlen lopást Norvégiában!

2014. június 26. 13:55
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Hol van az megírva, hogy csak liberális célokat lehet támogatni más országokban? Egyenjogúságot meg átláthatóságot? Mi is berendeztünk egy tök jól működő országot ezek nélkül, és most felnyitjuk a dekadens Nyugat szemét.

Kell egy alternatív színházi társulat először is, ők a remény színházát fogják meghonosítani Norvégiában; nem ám olyat, ami mindig csak kérdez meg dilemmázik, hanem amelyik megmondja, hogy a villanyárammal kezdődött a romlás. Kellenek továbbá antifeminista szervezetek, akik bátran kimondják, hogy szüljön az a szőke kurva három gyereket, és akkor majd kevesebb lesz a pofon, mert jut belőle a kölyköknek is. Aztán vannak biztosan rendes konzervatív egyletek is ott, akik nem csípik a buzikat; ha jól kitömjük őket pénzzel, fel is vonulnak megmutatni a hetero büszkeségüket.

A közpénzügyi filozófiánkat egy kicsit nehezebb lesz elterjeszteni. Ott szükség lehet arra, hogy Lázár János személyesen mesélje el a tufa skandinávoknak, mennyire kényelmes, ha senkinek semmi közeaz ő zsebéhez, és annyit vadászik meg üdül, amennyit csak akar. Például a Magyar Alap fogja kifizetni a lehető legtöbb csillagos szállodát Oslóban. Fognak álmélkodni a halvérű norvégok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2014. június 27. 08:52
kretén abból él hogy alázza a magyart
1120
2014. június 27. 02:36
Miről beszélsz, te veszett kutya? Norvég érték: 77 életért 21 év...
Tintamin
2014. június 26. 22:41
Amúgy van még fideszes itt? Mert ez a NER kezde egyre vállalhatatlanabb lenni. Csak ocsmány személyeskedéssel lehet melléjük állni, máshogy nem megy.
Tintamin
2014. június 26. 22:39
Hahaha, nagyon király a cikk:)) Nagyonnagy az egész, de ez a kettő: "A gyökereinkre emeltek fejszét, köztük mindenekelőtt Lázár Jánosra, de támadnak mindent, ami fontos nekünk: asszonyverést, buziverést, a sajtó szigorú rendszabályozását, és a háborítatlan lopást is. Egyszóval mindent, ami magyar hagyomány." Nameg: "Egyre több norvég figyel fel majd a magyar útra, álmélkodva mesélik egymásnak, hogy bezzeg Magyarországon még vannak igazi urak, akik lophatnak, csalhatnak, trafikmutyizhatnak, és ha meg meri írni a sajtó, akkor kirúgatják az újságírót. És látni fogják, hogy igen, ez az, amit ők elveszítettek a nagy fene liberalizmusukban: a gyökereiket, az ilyen vaskos, férfias, mély gyökereket. Irigykedni fognak, aztán tüntetni, végül kitör a fülkeforradalom, és valószínűleg perszonálunió lesz a vége, mert nem találnak a saját soraikban olyan jellemeket, mint a mi gyökereink." És most lehet sípolni a híveknek, de sajnos ez van. :DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!