A rendőrállam én vagyok

2014. szeptember 10. 08:24

A gumicsontból azóta gumibot lett. Ez a fejlemény nem lepett meg senkit, legfeljebb a kormánypénzen tartott jobbos hülyegyerekeket, mindenki más pontosan tudta, hogy a miniszterelnök kivételesen nem a levegőbe beszélt.

2014. szeptember 10. 08:24
Gomperz Tamás
hvg.hu

Miután Orbán Viktor bejelentette illiberális fordulatát, a jobbos hülyegyerekek – kormánypénzen persze – jókat  röhögcséltek azon, hogy a hazai és nemzetközi liberálisok milyen szépen rávetették magukat az odadobott gumicsontra. Mert annak az illiberálisozásnak és a civil szervezetek leügynöközésének nem volt más célja mint ez, hónapokra lekötni a ballib sajtó energiáit. A főnök zseniális. Amúgy minden nagyon szép, minden nagyon jó.

A gumicsontból azóta gumibot lett. Ez a fejlemény nem lepett meg senkit, legfeljebb a kormánypénzen tartott jobbos hülyegyerekeket, mindenki más pontosan tudta, hogy a  miniszterelnök kivételesen nem a levegőbe beszélt. Illiberális állam? Azokban a karhatalom ki szokott szállni a leügynöközött civilszervezetekhez. És az csak a kezdet. A jobbos hülye gyerekek megírják, hogy ez a hétfői gestapós akció talán túlzás volt egy kicsit, egy szertelen túlkapásocska, ami azért annyira nem durva, mint amikor Juhász Péter elszív egy marihuánás cigarettát vagy »amikor a Gyurcsány-kormány pribékjei rohanták le« az UD Zrt. nevű igazán nem civil és egyáltalán nem norvég szervezetet, szóval, nyugi, a főnök zseniális, tudja ő mit csinál, amúgy minden nagyon szép, minden nagyon stb.

Ezen a ponton az a leghelyesebb, ha nem figyelünk másra, mint egyetlen emberi szempontra. Nem a miniszterelnök elborulására és fékezhetetlen szerzési vágyára gondolunk. Azt nem kell bemutatni. Ami kell neki, elveszi. Mit üzen az országnak Simicska megtámadásával? Ha még a régi, kedves harcostársam autonómiáját sem tűröm el, akkor mennyire nem tűröm el azokét, akiket még utálok is. Ezt. És mit üzen Simicskának a civileknél tartott hétfői razziával? Ha sokat szívózol, barátom, te jössz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2014. szeptember 10. 16:02
"legfeljebb a kormánypénzen tartott jobbos hülyegyerekeket" Egyetlen probléma: ezek a hülyegyerekek NEM jobbosok, hanem liberálisok! Mint orbán elvtárs! Meg a többi szar ávóstutujgató komcsi disznó: Lázár, Kövér és a többi komcsi szar: Pintér, stb...
várúr
2014. szeptember 10. 15:41
Gomperz túl sok amerikai mozit nézett. Mély nyomokat hagyott benne a Gestapo ábrázolás. Megértem. Én szeretek jó bort inni, ő rettegni. Utóbbi ingyen van.
Ángyán Páván
2014. szeptember 10. 13:43
Na, amit a hávégé nem tud a rendőrállamról, az elférne egy bélyegen.
Vlagyimir
2014. szeptember 10. 09:34
Sokan az EU-tól várják a megoldást, az EU pedig a magyar emberektől. Ez utóbbi esetén a demokrácia visszaszerzése igen hosszú út lesz, a másfél-két millió hűbéressel a Fidesz még hosszú ideig tud rombolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!