Az internetadó bunkó dolog

2014. október 28. 21:26

Még annak ellenére is, hogy ma sok százezer forintot veszítünk a Lánchíd utcai események miatt a ZONA-ban, azt kell mondanom, hogy az internetadó bunkó dolog, az ellene való tüntetés pedig helyénvaló.

2014. október 28. 21:26
Baldaszti Péter
Facebook

„Még annak ellenére is, hogy ma sok százezer forintot veszítünk a Lánchíd utcai események miatt a ZONA-ban, azt kell mondanom, hogy az internetadó bunkó dolog, az ellene való tüntetés pedig helyénvaló.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2014. október 29. 18:32
"Itt tanult: Central European University" lol, eleget tudok rola...
Senye Péter
2014. október 29. 11:12
Lehet mérlegelni szükségességét és mértékét, de nem a világ vége. Van egy-két dolog Brüsszel korifeusainak ötlettárában, amitől majd tényleg falnak mehetünk.
OberEnnsinnen
2014. október 29. 08:38
A netadó elleni tüntetés a távközlési cégek mega-nyereségének Magyarországból való kivitelét jelentő bunkóság... Ez a helyzet. A tüntetők pedig a burkolt kormánybuktatást csomagolják a netadó elleni tüntetésbe, miközben a netszolgáltatók Magyarországon beszedett pénzét segítik kivonni az ország vérkeringéséből, s ezzel a bunkóságot táplálják... Lehet, ezt ismételni fogom, hogy mások is értsék, mert - nem én mondom: Az ismétlés a tudás anyja.
qccqccqcc
2014. október 29. 07:39
Anyád is csak egy agyereket akart, baszd meg, de te lettél helyette: büdös köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!