A korrupció a NAV legfelsőbb szintjég ér

2014. október 20. 13:38

Ehelyett a NAV olyan kisstílű ügyekkel foglalkozik, mint amilyennel ma is dicsekedett a Facebook-oldalán: 10 milliós bírságot akasztanak egy fémhulladékot felvásárló nyakába.

2014. október 20. 13:38
Szabó Rebeka
Facebook

Az amerikai kitiltás-ügy egyre nyilvánvalóbbá teszi, hogy a korrupció a NAV legfelsőbb szintjég ér. A Horváth András által kirobbantott botrány, az eltűnő áfa-százmilliárdok ügyében nem történik semmi. Ehelyett a NAV olyan kisstílű ügyekkel foglalkozik, mint amilyennel ma is dicsekedett a Facebook-oldalán: 10 milliós bírságot akasztanak egy fémhulladékot felvásárló nyakába, lefoglalják az öreg, rozsdás járgányát, megfosztva eddigi megélhetéstől. A Fidesz embertelen törvényei szerint lomizás lopás, akkor is, ha a fémhulladék legális tulajdonosa önként adja át a gyűjtőnek. 100 milliárdokat zsebre tenni a közpénzekből, az adófizetők pénzéből, az a mai magyar adóhatóság szerint nem lopás. A törvény teljes szigorával csak azokra a szegényekre sújt le, akik valahogy – másoknak nem ártva – csak élni akarnak. Aljas, abszurd és embertelen.

(Figyelem, a vasúti kábelek, vagy más, használatban lévő fémtárgyak eltulajdonítása az valóban lopás, illetve közúti veszélyeztetés, a poszt nem is ezekről, hanem a háztartási hulladékot összegyűjtőkről szól.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvan715
2014. november 20. 20:24
Kedves Rebeka! Amint látom a tények nem zavarnak. Horváth András mint köztudomású, mentális problémákkal küzdött, ezért volt képtelen a rábízott munkákat elvégezni. Munkavégzés helyet illetéktelenül adatokat gyűjtött, a fantáziájában létező korrupciós ügyek bizonyításához. A Nemzeti Nyomozó Iroda is ugyanerre a következtetésre jutott, ezért és nem felsőbb utasításra ejtették az ügyet. Egy néhány éve elhunyt ismerősöm amikor nem szedte a gyógyszerét, rendszeresen feljelentést próbált tenni a szomszédja ellen, aki lézerrel fúrt mikrolyukon át figyelte őt kamerával és ugyanezen a módon próbálta gázzal megmérgezni. Ilyen esetekben a hatóság feladata, az illetőt szakorvoshoz irányítani. Ennyit az ügyvezető úr hiteles és nem kávéházi forrásból származó információiról! A valódi probléma ezesetben az, hogy az álcivillé alakult SZDSZ akadályozza a NAV munkáját és lejáratja az országot. A magyar polgárok pedig a zsebükön érzik meg, a hazugság és lejáratás következményeit.
blaupanter
2014. október 20. 18:08
R......ka! Mar megint egy lufi,avagy bezbol labda.Szetned ugye eltalani valamelyiket ugye antikorrupt r.........ka.Nem fog menni nem torpeknek valo!
BőröndÖdön
2014. október 20. 17:35
Állam-maffia,oszt jónapot!
Box Hill
2014. október 20. 16:28
Az ausztrál Taxation Office még néhány tízezer forintnak megfelelő adóelkerülés után is megy. Az a dolga, kedves szerzőnk. Gondoltam volna, hogy egy újságírónak az adófizetők védelme fő feladata lenne, ellentétben az adócsalók védelmével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!