Aki komcsik közé keveredik, azt felfalják azok a komcsik

2014. november 06. 14:50

Szilyt most betámadták. A balosok. A demokratikusék. A barátai. A „követői”. A hívei.

2014. november 06. 14:50
B. Boogieman
Tutiblog

„Amikor Laci tolja a maga szokásos, kis traumatikus írásait, valójában azzal oldja fel, hogy ő nem Szent Célt szolgál: egy Ügyet, egy Demokratikus Akármit. Mert igazából nem hisz ő ebben. Neki igazából mindegy, hogy Orbán, Gyurcsány, vagy akárki, őt a káosz érdekli, és az, hogy bármikor random belerúghasson keserű gyűlölete tárgyába, magánya kivetített okozójába.


Szilyt most betámadták. A balosok. A demokratikusék. A barátai. A »követői«. A hívei. Egy egyszerű laza gesztusa, miszerint szóba állt Dajcstomival, aki kb. Szily fideszes inverze, egyszerre fújta el a baráti füstölőket, ráncolta össze a jógában kisimult homlokokat, borzolta fel a békeharcos kedélyeket, borította fel a demokrácia tolerancia-harmóniáját, és mutatta meg szegény szegény Szilynek, hogy ő bizony nem tartozik oda. Lehet trendin befrusztrált antiklerikális, lehet meghasonlott alter-narkós, amíg az az Ügy hasznára van. Az önálló vélemény és mozgás, a valódi szellemi szabadság nem egy baloldali dolog. Addig mehetsz arrafelé, a komcsi térfélen, ameddig az orthodox haladárság szellemi keretei engednek. Ha valami unorthodox baromságot mondasz, vagy akár egy légtérbe merészelsz tartózkodni az Ellenséggel, egyszerre leszel megbélyegzett fideszes, mocskos jobboldali, szemét elhajló, osztályidegen pöcs.

Szóval Laci! Figyelj ide! Szerinted miért van kétharmad immár másodszorra? Szerinted miért nyer meg mindent a Fidesz úgyis, hogy valójában szét van terhelve tuskó barmokkal, meg mákszemnyi aggyal bíró karrieristákkal? Megmondom: azért mert te az állítólagos haverjaiddal ekkora faszok vagytok. Oké, hogy jobboldalt jelölted ki ellenségnek egy ideje, de pont úgy, ahogy most téged a »híveid«. Elhajló, unorthodox, nem európai értelemben vett, gondolatbűnt elkövető és hasonló vádakkal. Ilyenek a te haverjaid, akiknek eddig megelégedésükre fuvoláztál. És te meg most »önkritikát gyakorolsz« ahelyett, hogy végre elküldenéd őket a picsába. Szar lehet.

Komcsik közé keveredtél, és most megettek azok a komcsik. Így jártál.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. november 28. 20:29
Ez miez? Nem akadt volna helyette egy Oravecz Nóra-párnahuzat?
koronaszepe
2014. november 28. 18:44
Ja, pl. Navracsics éppen háromszor tagadta meg Orbánt a meghallgatáson. Mosta kezeit...
Rike
2014. november 16. 15:20
"Komcsik közé keveredtél, és most megettek azok a komcsik. Így jártál.” Nos a komcsik az a cidesz. Orbán pontról-pontra valósítja meg a "létező szocializmius" idoljait. Nem bizonyítom, bizonyos értelmi szint környékén ez köztudott. A lényeg. Tomival nem állunk szóba, nem vitatkozunk, mert ezzel legitimáljuk azt a szintet amit ő képvisel, és ami kultúrember számára vállalhatatlan. A nemzeti szocializmus vállalhatatlan. Még akkor is ha tompika garantálja, hogy ez esetben nem párosul antiszemitizmussal. Néhány barátunk erekciója ezzel szűnt meg. Hát így jártál.
Ángyán Páván
2014. november 10. 11:43
A komcsiknál nincs barátság, ahogy család sincs. Ha köll, az apjukat is feljelentik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!