Élősködők

2014. november 24. 10:00

Vannak a Jóistennek felfoghatatlan, teljesen felesleges szeszélyei. Ilyen például az ágyi poloska, a szőrös disznóparéj meg a Szily László a Cink-ről.

2014. november 24. 10:00
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Ezt követően a Bundesliga-bajusz elismétli, amit az ember elmondott, de már megoldotta, hogy érdemben semmit se kelljen az elmondottakra reagálnia. Az ugyanis nem menne. Hogy miért? Azért, mert a tények a következők: 1973-ban egy demokratikus, törvényes választáson többséget szerzett elnököt és hatalmat távolítottak el puccsal Chilében. A puccsot végrehajtó Pinochet tábornok és a hadsereg mögött ott állt az Egyesült Államok titkosszolgálata, pénze, katonai ereje és teljes támogatása. (Tessék olvasgatni Kissinger emlékiratait, ott teljes nyíltsággal bevallja mindezt.) Pinocheték több ezer embert gyilkoltak meg és tüntettek el, több ezer embert kínoztak meg kegyetlenül, úgy, hogy életük végéig viselik annak nyomait és következményeit. Miközben ez történt Chilében, az Egyesült Államok természetesen töretlenül szónokolt az emberi jogokról és a demokráciáról. Az Egyesült Államok 1973-ban amúgy Latin-Amerika legrégebbi, akkor már százötven éve működő demokráciáját számolta fel. Tette mindezt azért, mert nem akart lemondani a chilei rézbányák tetemes hasznáról.

Ezekre a tényekre kellett volna a Bundesliga-bajusznak mondania valamit, de mivel ő egy ectoparasita, szüksége van egy seggre, amiben lakhat. Ez a segg jelen pillanatban az Egyesült Államoké. (Ha korábban állnak össze a fehérjék és a bajusz Szily Lászlóvá, akkor a Szovjetunió seggében lakott volna ez a képlet.) Ezért nem áll módjában a tényekről beszélni, helyette a tényeket megemlítőket minősíti Che Guevarává. (Apróság: Che Guevarának aligha lehettek tételmondatai a chilei puccsról, mivel 1967. október 9-én Bolíviában kivégezték).

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2014. november 24. 19:20
Igaza van ezzel a faszfej Szilyvel (és az egész cinkes népséggel) kapcs. Sajnálom, hogy kifelejtette a dicsőitésből a médiageci szarevő tótawét, külön megemlékezhetne róla is Bayer. (Persze lenne még további néhány féreg az az indexből, a 444-ből, az és-ből, a hvg-ből, az atv-ból-:)
thymian
2014. november 24. 19:13
"Ilyen például az ágyi poloska, a szőrös disznóparéj meg a Szily László a Cink-ről." Meg zsótika az mh-tól.:P
béla 60
2014. november 24. 18:57
Az ilyen cikkekért fizetnek sokat BZS-nek gazdái!Kell a pénz, drága a pia meg a szerencsejáték!!!
küllő
2014. november 24. 18:35
Bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!