A Kossuth téren kizárólag a rendőrség nyújtott profi teljesítményt

2014. november 18. 12:26

Lehet, hogy túl szigorú vagyok, de nekem az jutott eszembe – kint a téren és később megint –: mentsen meg az isten ennek a forradalomnak a győzelmétől.

2014. november 18. 12:26
Gazda Albert
Cink

„Lehet, hogy túl szigorú vagyok, de nekem az jutott eszembe – kint a téren és később megint –: mentsen meg az isten ennek a forradalomnak a győzelmétől. Meg persze az is, hogy ha Orbán Viktor az Erzsébet híd után arra jutott, a nép szavára oda kell figyelni, akkor ezúttal inkább a tenyerét dörzsölhette elégedetten. Amit láttunk, az nem forradalom volt, meg nem is a fékek és ellensúlyok rendszerének – ettől a szókapcsolattól mindig rám jön a röhögés, elnézést – a megreparálásához vezető út meghatározó állomása. Inkább csak valami furcsa tülekedés.

Profi teljesítményt – nem viccelek, teljesen komolyan mondom – kizárólag a magyar rendőrség nyújtott most a Kossuth téren.

Többször mondtam ilyet is: nekem személy szerint semmi szükségem forradalomra, én csak egy normális, jó hangulatú, ép demokráciájú országban szeretnék élni. Már úgy értem, hogy itt, Budapesten. Ezt a kissé elposványosodott parlamenti politika a jelek szerint nem tudja biztosítani – viszont az Erzsébet híd vitán felül ebbe az irányba mutatott. A Kossuth tér nem. De a hozzáállásom pozitív: egyszeri kisiklásnak tekintem ezt a néhány órát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ykzsmed
2014. november 18. 22:56
azt írták valahol: Egy kis országnak kis csürhéje van gyakorlatilag ott volt az összes. Buzeránsok, anarchisták, hahások, káderkölykök, ávós unokák, volt szadeszosok,alkoholisták, kendermagosok.
Rockpapa
2014. november 18. 22:22
Nem hiszem hogy jobbikos volt kint.Az a kis majom cimeres zászlóban egy DK-s aktivista volt, a haverjával aki a zászlót is vitte.Szimpla kis provokátorok voltak.
Rockpapa
2014. november 18. 22:19
Elkényeztetett belvárosi romkocsma gyerekek,az ivócimborákkal kijöttek egy kicsit balhézni.Azért megnézném hogy egy kis könygáz,és némi gumibot,le tudná é varázsolni a röhögést az arcukról.Ahhoz túlságosan is puhány ez a libsi társaság, hogy úgy tudnának verekedni ,mint a külváros B kőzép melós srácai.
Pál Pusztai
2014. november 18. 21:47
Addig örülj még csak a rendőrök a profik és nem a tüntetők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!