Eljött értünk az új ellenség: a Drog

2014. december 08. 18:49

Az alkoholista, nikotinista, hatalmi tébolyult kétharmad újabb kísérlete, hogy elterelje a figyelmet a hazudozásáról, a korruptságáról, a fékevesztett harácsolásáról.

2014. december 08. 18:49
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A Rezsidémon, a Multik és Brüsszel után eljött értünk az új ellenség: a Drog. Az alkoholista, nikotinista, hatalmi tébolyult kétharmad újabb kísérlete, hogy elterelje a figyelmet a hazudozásáról, a korruptságáról, a fékevesztett harácsolásáról.

A Drog elleni háború legnagyobb hazugsága maga a Drog. Drog és drog között ugyanis felmérhetetlenül nagy a különbség. A fű vagy a gomba például sokkal kevésbé káros és addiktív, mint mondjuk a pálinka vagy a cigaretta.

Magyarországon nyolcszázezer alkoholista mellett húszezer kábítószerfüggő él. Kéretik a fenti számok közti negyvenes szorzó felett kissé elidőzni. Alkoholbetegségben évente mintegy harmincezren halnak meg, droghasználat miatt tavaly huszonegynéhányan vesztették életüket. A különbség ezerkétszázszoros. Biztos, hogy a kormány az egészségünkért aggódik?

A Fidesz csak azokkal a drogokkal szemben kíván harcolni, amiket a vezetői nem tolnak. Csak azzal a korrupcióval, amit nem ők követnek el, csak azokkal a hazugságokkal, amiket nem ők mondanak ki, és csak azokkal a monopóliumokkal, amelyeket nem ők birtokolnak.

Ebben az országban a legmérgezőbb drog: a kígyónyelvű, hazug politikus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoli atya
2014. december 09. 12:06
Az a baj, hogy összekeverik a lágy drogot használókat a kőkemény heroinos fixerekkel, mondván, hogy pl. a marihuánát használók előbb-utóbb kemény drogoknál fognak kikötni. Ez baromság. Olyan, mint ha egy nemes borokat fogyasztó embert azzal vádolnának,hogy hugyos gatyájú, tömény alkoholt vedelő vadállat alkoholista lesz belőle, mint pl.az itt kommentelő smogger /alias MákVirág, poppy flower, stb/. Pedig ha előfordul is, kicsi az esélye.
BőröndÖdön
2014. december 09. 08:59
Robi,tökéletes írás,gratula!
bonzo
2014. december 09. 08:59
Arra lennék kíváncsi, ha feri bohóc jött volna ezzel a kérdéssel elő, mikor lezüllesztette az országot, miket írogattak volna a tisztelt jó modorú, igen toleráns urak, hölgyek.
Szőke Ciklon
2014. december 09. 08:39
"...droghasználat miatt tavaly huszonegynéhányan vesztették életüket. A különbség ezerkétszázszoros." Puzsér a számok embere, a tények pedig makacs dolgok. Hát, ha csak ennyi, akkor nem kell vele foglalkozni! Ráérünk majd akkor foglalkozni vele, amikor naponta fog egy-két fiatal gyerek meghalni. (Ráérünk?) Ez az ember egyébként nem lehet normális, amikor ezt írja: "...Az alkoholista, nikotinista, hatalmi tébolyult kétharmad..." Azt hiszem, nála sikeres lenne egy drogteszt, vagy alkoholteszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!