Lokicska, féláracska

2014. december 26. 15:51

Az álvers címe egyébként: „Hit, remény, szeretet - Karácsonyi mellékletre féláron”. A lokis szerkesztő újságíró-diplomája sem lehetett drágább…

2014. december 26. 15:51
Veress Jenő
Népszava

„»Kicsiny kunyhóban szeretet,/ Szeressétek a gyermeket,/ E szent karácsony ünnepén/ Önöknek ezt kívánom én.« E sorokkal kívánt boldog ünnepeket az idén stadion tárgyjutalomban részesített debreceni klub, a Loki - fedezte fel a Magyarinfo blog. Nem tudni, hogy a »kicsiny kunyhó« a vezetésnek a húszezres aréna mérete miatti fanyalgását hivatott-e jelképezni, vagy mi a szösz. Göcsörtös, focifejű kritika gyanánt talán még érthető is lenne. Egyébként alig hihető, hogy fűzfamentesebb költeményt ne találtak volna honlapjuk homlokára a magyar vagy a világirodalom végtelen tiszta forrásából. Ha csak nem a költő neve, Karinthy Frigyes miatt értékelték föl gondolkodásmentesen e bődületes klapanciát. Nos, a szerző valóban ő, csak épp az "Így írtok ti"-ből származó, gyilkos Szabolcska Mihály paródiája részlete. Mi általános iskolában ismerkedtünk meg ezekkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2014. december 27. 19:39
"Lokicska, féláracska" ?? Jenőke, hülyécske!!!!!!!
teljesenertelmetlen
2014. december 27. 15:18
Ki az a "mi"? Csak nem a zsidók?
atila68
2014. december 27. 13:23
Szerintem Veress Jenőt egyfajta rosszul értelmezett szánalomból foglalkoztatja a nepszava.hu. más magyarázatot nem nagyon tudok elképzelni-
fradi44
2014. december 27. 10:57
Népszara, népszarácska, népszarácskaka ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!