A Fidesz folyamatosan leértékeli a magyar emberek és a magyar családok munkáját!

2015. január 15. 16:35

Hallatlanul figyelemreméltó, szakszerű és becsületes megközelítés: ne értékeljük le folyamatosan a svájci emberek munkáját. Ne tegyük a gazdag és irigyelt Svájcot mesterségesen olcsóvá, miközben az egész világ hajlandó fizetni azért, hogy ott tartsa nem kevés pénzét.

2015. január 15. 16:35
Bokros Lajos
Facebook

„Bombaként robbant a hír ma délelőtt: a svájci jegybank feladta az »árfolyamgátat«, nem védi tovább a frankot a felértékelődés ellen. Azért döntött így, mert az utóbbi időben az euró nagyot gyengült a dollárral szemben, annak pedig nincs értelme, hogy a svájci frank gyenge legyen az egyre erősödő dollárhoz képest. Hallatlanul figyelemreméltó, szakszerű és becsületes megközelítés: ne értékeljük le folyamatosan a svájci emberek munkáját. A Fidesz ennek pont az ellenkezőjét teszi: folyamatosan leértékeli a magyar emberek és a magyar családok munkáját!

Gondoljuk végig a svájci jegybank közleménye mögött meghúzódó valódi üzenetet: a svájci gazdaság elég erős, termelékeny és versenyképes. Minek mesterségesen leértékelni a svájci frankot a dollárral szemben ? Fölösleges felhalmozni Himalája méretű devizatartalékot, amikor azon folyamatosan veszít a jegybank és a svájci adófizetők!

Hallatlanul figyelemreméltó, szakszerű és becsületes megközelítés: ne értékeljük le folyamatosan a svájci emberek munkáját. Ne tegyük a gazdag és irigyelt Svájcot mesterségesen olcsóvá, miközben az egész világ hajlandó fizetni azért, hogy ott tartsa nem kevés pénzét.

Ma délelőtt a devizapiacokon a svájci frank árfolyama már csaknem elérte az euróét; a hazai devizapiacokon a forint árfolyama viszont mindkét valutához képest rekord mélységekbe süllyedt. Ellentétben Svájccal, nálunk olyan kormány van hatalmon, amelyik brutálisan ostoba és önző politikájával folyamatosan leértékeli a társadalom munkáját, elpusztítja a magyar emberek által létrehozott értékeket.

Buta, önző és gonosz kormányzásuk módszeresen teszi tönkre hazánkat, a sokkal jobb sorsra érdemes Magyarországot.
Meddig hagyjuk?

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. január 18. 09:38
Ez a fasz hogyan merészel leértékelésről beszélni, amikor a világháború után a legnagyobb inflációt az ő esztelen gazdaságpolitikája okozta.29%!!
cure777
2015. január 17. 11:23
lajoska azt mondtad 1995 ben.. hogy a Magyaroknak az a bajuk , hogy túlfogyasztanak .. amúgy meg hányszor is értékelted le anno a forintot :? tudod az a bizonyos csúszóleértékelés havi 4 %
vakhangya4
2015. január 16. 09:15
"Társadalmi szempontból a legnagyobb vétke volt, hogy sikerrel megteremtette a fogatlan nincstelenek sokmilliós táborát, egyszer s mindenkorra kettészakítva a társadalmat." Vajon az ezt követő fidesz kormány miért nem törölte el ezt a rendelkezést?
Fakutya Vigyora
2015. január 16. 09:14
Rikárdó Dávid, SZDSZ. Ingatlanhitel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!