A keményen dolgozó ember rejtélye

2015. március 11. 17:27

A „keményen dolgozó ember” születésének pillanata könnyedén rekonstruálható: 2015. február 27. – a Google ugyanis korábbról nem szolgáltat értelmezhető találatot.

2015. március 11. 17:27
Dévényi István
Válasz.hu

Ám van itt egy rejtély. A »keményen dolgozó ember« a semmiből termett ide közénk, s lett életünk kikerülhetetlen tényezője, a hétköznapok meghatározó figurája, a kormányzás célja és értelme.

»keményen dolgozó ember« születésének pillanata ugyanakkor könnyedén rekonstruálható: 2015. február 27. - a Google ugyanis korábbról nem szolgáltat értelmezhető találatot.

Vajh mi történhetett azon a jeles napon?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vitez Rezsi Erik
2015. március 11. 23:42
Rengeteg kemenyen dolgozo ember van a Fidesz korul... kezdhetjuk a Vezenylo tabornok urtol... vagy akar Semijen Zsoltol is... de emlithetjuk a Fidesz-Lungodrom olyan markans egyenisegeit is, mint Farkas Florian vagy Dojcs Tamas.
august
2015. március 11. 22:10
A „keményen dolgozó ember” születésének pillanata könnyedén rekonstruálható: 2015. február 27. – a Google ugyanis korábbról nem szolgáltat értelmezhető találatot. ---------- :))) A lényegre tapintott a kedves szerző, (lehet hogy nem is ez volt a szándéka) ugyanis a keményen dolgozó ember, egyes médiatermékek esetében 25 éve hiánycikk, nem is láttak olyat 25 éve, róluk ma is csak ennek a politikusi mondat kapcsán esik szó, számukra olyan, mintha ufóról beszélnének.. Beazonosítani még nem tudták tartózkodási helyét, nem olyan egyszerű, mint azt aki agyonverte élettársát...
VakzKommondor
2015. március 11. 22:06
Itt egy: http://444.hu/2015/03/11/igy-kaptak-tiborczek-szabad-utat-a-milliardokhoz/ Éljen a PÁRT!!
zolka50.50
2015. március 11. 21:31
Már te is meghülyültél, Dévényi? Egyrészt illene tudni, hogy a neten nem lehet mindent megtalálni. Kigyógyulhatnátok már ebből a lustaságból. Másrészt azt kell mondanom, hogy hazudsz. Ha valóban rákerestél, akkor ezt nagyon gyorsan meg kellett volna találnod: http://pestisracok.hu/kemenyen-dolgozo-emberek-lehetnek-fidesz-megmentoi/ Február 16-i beszámolóban ez is olvasható: "A kormányfő a köztévének adott karácsony előtti interjúban már szót ejtett az irányról, úgy fogalmazott: 2014-18 között a cél a bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése." Szóval, István, te csak egy bértollnok vagy. Szégyelld magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!