GFG a Műveleti Területen 12.: Keményen dolgozó emberek

2015. március 06. 12:24

Kik is azok a keményen dolgozó emberek? MINDENKI, aki munkából szeretne élni és egyről a kettőre akar jutni. Ez ennyire egyszerű.

2015. március 06. 12:24
G. Fodor Gábor
GFG Blog

„Kik is azok a keményen dolgozó emberek?

MINDENKI, aki munkából szeretne élni és egyről a kettőre akar jutni. 

Ez ennyire egyszerű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2015. március 08. 06:27
Keményen a gyémántcsiszolók dolgoznak! :) Jól kell dolgozni és koncentrálva. Aki szereti a munkáját, foglalkozását az már a siker kulcsa. Szocializmusban volt divat a keményen, sokat elve az eredmény (selejtek, haszon) másodlagos. Elvtársi elmélet: Dolgozzon mindenki sokat, mindegy mit, akkor nem ér rá politizálni. :)
koronaszepe
2015. március 07. 21:43
Szinte már hallom, "lelki füleimmel" G Fodort; ez egy politikai termék, elhittétek, hogy meg tudtok élni kemény munkából?
koronaszepe
2015. március 07. 21:38
Te vagy, wazze, Te vagy az, kisember... Van mit le/dolgoznod/.
kuwiq
2015. március 07. 15:13
Á, megvan az új szlogen, a keményen dolgozó "agytröszt" kizzadta a "keményen dolgozó emberek" szlogent. Ez biztos nyerő lesz. Már be is indult a verseny, hogy ki tudja egy perc alatt töbször kimondani, hogy "keményen dolgozó emberek". De ha felkérnének egy keményen dolgozó embert, lehet, hogy csúcsot javítana! Persze csak kellő felkészülés után, mert ezen is keményen dolgozni kell, ha valaki jól akarja csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!