Minőségi enyhítés

2015. március 11. 10:37

Nem elég, hogy bevezették a kötelező kamarai tagságot, a vasárnapi szünnapot, most még meghirdették a Déli Nyitást is. Hát hol fogok délelőtt vásárolni? Kérdem én.

2015. március 11. 10:37
Uj Péter
Népszabadság

Nem szóltam, amikor elvették a magánnyugdíjpénztáramat. Nem szóltam, amikor elvették a köztársaságomat. Nem szóltam, amikor elvették az alkotmányomat. Nem szóltam, amikor elvették a magas gázszámlámat. Nem szóltam, amikor elvették az adójóváírásomat. Nem szóltam, amikor elvették a vasárnapi Tescót.

Gondoltam, most se szólok.

Abból baj nem lehet.

Ugyan meddig élsz vissza, Catilina, még a türelmünkkel? Mert én még csak türelmes volnák, kérem, de mások ellenben? Éppen most, amikor milliókat fenyeget a lecsúszás veszélye. Mint arra a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter szakemberei is rámutattak az A síturizmus alapja az együttműködés című vitaanyagban, amelyben síszakmai szervezetek javasolják a sípálya-életpályamodell bevezetését és az államilag támogatott jojós liftet.

Véletlen? Aligha.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sobrk
2015. március 12. 07:30
Sok kocsma nyitva van vasárnap délelött is.
Eisenberger Benjámin
2015. március 11. 22:13
Вашаролй а кошэр болтбан тэ жидо фас!
Ouroboros
2015. március 11. 18:51
Rutinszerűen hibátlan.
Katzky Márton
2015. március 11. 17:54
Lefelé mégy , Péter ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!