Hillary for prez? (I. rész)

2015. április 28. 14:17

Hillary már 1980-ban hozzászokhatott ahhoz, hogy jóban legyen a komcsikkal, és hamar kialakultak a donorszerző körútjai úgy, hogy aztán ne lehessen visszakövetni a pénzt.

2015. április 28. 14:17
B. Boogieman
Tutiblog

„Fiatal jogászhallgatóként találkozik a »kedves déli sráccal«, Bill-lel, akivel aztán egészen érdekes kapcsolat alakul ki, mely többek szerint amolyan érdekházasság inkább, semmint elsöprő szerelem, hisz Hillary továbbra is önálló karriert épít, és szinte eszelős karrierizmussal tör előre, gázolva át élőn és holtan egyaránt. Hívják a hirtelen pálfordulatok emberének, amiben lehet is némi igazság, hisz állandó neofitaként csiki-csukizik a politikai oldalak, vélemények között, ahogy épp érdekei vagy pillanatnyi előremenetele megkívánja. Így nem csodálkozunk: az 1968-as Republikánus Nagygyűlésen még Nixonnak csápoló politológus, aki dolgozatokban leplezi le az áskálódó szélsőbalt, majd nemsokára Amerika egyik legdurvább »szélsőbaloldali ügyvédi irodájának« gyakornoka. A Treuhaft, Walker and Burnstein azzal vált korábban híressé, hogy a McCarthy korszakban »meghurcolt« egykori kommunisták alapították jogvédelmi céllal, és az iroda partnerei többnyire az Amerikai Kommunista Párt tagjai közül kerültek ki. A névadó tulajdonosok kivétel nélkül.


Ez amúgy egy dologra mutat rá egész pontosan: szinte biztos, hogy nem First Ladyként látott először KGB ügynököt Hillary. (...)

A háziasszony-szerep azonban nem sokáig feküdt a kis Hillarynak, ahogy ez a gyerekjogi téma is lejátszottnak tűnt. Hillary hatalmat akart és nem csak a családi tűzhely körül, így hát 1983 táján elkezdett komolyabban belefolyni az NGO-k világába. Elsőként egy viszonylag kicsi, ám annál radikálisabb, tulajdonképpen szélsőbaloldali »NGO«, az úgynevezett New World Foundation élére röppen, ahol az el salvadori kormánybuktatástól a Szilícium-völgy nehézfém-szennyezéséig vállal fel kemény, immár egyértelműen politikai ügyeket, és emellett a »New Left« liberális és neomarxista projektjeit finanszírozza. Zárójelben jegyezzük meg: egy később dezertált KGB ügynök bevallása szerint a korábban csak 2 milliós »fundraisinggel« rendelkező, tulajdonképp családi alapítvány ebben a a nyolcvanas évek végére közel 20 milliósra növekedett, ami annak volt köszönhető, hogy a KGB és a ruszkik tolták bele a zsét. Ergó Hillary már 1980-ban hozzászokhatott ahhoz, hogy jóban legyen a komcsikkal, és hamar kialakultak a donorszerző körútjai úgy, hogy aztán ne lehessen visszakövetni a pénzt. Persze – lévén, ha ez a vád megáll, megy a böribe – ezeket mindig erősen tagadja, a KGB vonallal együtt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. április 29. 13:58
Roosevelt óta tök mindegy ki az elnök a választás kb olyan jelentőségű, mint hogy Coca Colát igyunk vagy Pepsi Colát. Rosenthal a 70-es években: “..Az elmúlt három évtized alatt senkinek sem sikerült politikai hatalomra jutni a zsidók jóváhagyása nélkül. Az amerikaiak 1932 óta nem választottak maguknak való elnököt; Roosevelt a mi emberünk volt, Roosevelt óta minden elnök a mi emberünk....”
abraxas
2015. április 28. 16:34
Egész jó kis írás!
kjkj945
2015. április 28. 16:29
Hillary for prez? (C. rész) Unfortunately, he is not the president
pollip
2015. április 28. 16:09
Nem csodálkozom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!