Fiktív kötvényt dömperezett a baloldal

2015. április 08. 18:58

Ha a mikrobloggerek szerint ez a minitünti-flesmob beolt a baloldal ellen, akkor igazából igen hasznos melót csinálnak szabadidejükben a kreatívbaloldali fiatalok, felfedeztek ugyanis valamit, amit régóta keresnek Habonyárpiék alkimistái.

2015. április 08. 18:58
Bernard Gui
Tutiblog

„Legyünk kicsit megengedőbbek, valahol el kell kezdeni. Ahogy Gazda Albert is írja a Cinken, a fiúk-lányok legalább kamera elé mertek állni és összefüggő mondatokban fejtették ki gondolataikat. Taps. Mostanában ez sokaknak nem sikerül, például a tapolcai brókeráldozat-mentő még a saját adatgyűjtő honlapjának a címét se tudta kamerába mondani a súgógépről helyesen.


Műanyag talicskával dömperezni fiktív kötvényt mondjuk nem nyerőbb, mint csattogós lepkével száguldozni a Kossuth téren vagy a szomszédban 15 percig vonyítani az emlékmű előtt, de legalább eredményes volt. Ha a mikrobloggerek szerint ez a minitünti-flesmob beolt a baloldal ellen, akkor igazából igen hasznos melót csinálnak szabadidejükben a kreatívbaloldali fiatalok, felfedeztek ugyanis valamit, amit régóta keresnek Habonyárpiék alkimistái. Így akár még meg is gazdagodhatnak ezek a fiatalok, nem kell többé zsebpénzt kérni a fatertól dömperre.

Persze ők inkább a Fidesz ellen akarnák beoltani a népet, nos a gólrúgás már megy, csak a másik kapura kell játszani. Apróság. Ha valami hasonló flesmobot hoztak volna össze a Fidesz mellett, a baloldal ellen, tuti elérték volna a céljukat, tehát elég lett volna visszafelé felvenni az egészet, mint Tímár Péter Egészséges Erotikát, és akkor a kreativitás mellé is behúzzuk a pipát. De hát valahogy bele kell tanulni a politikába. Meg mi is had szórakozzunk már, mint a Tuareg-pártindítás kapcsán írta a kolléga: akinek elege van a brókerügy unalmas részleteiből, mert nem volt annyira hülye, hogy az egész vagyonát első ránézésre is átverős bácsik kegyeire bízza, annak is kell a show.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadjoe
2015. április 09. 11:35
A pártok ifjúsági csoportjai valahogy mindig is debilnek tűntek nekem. A Fidelitas vízgereblyézése jut eszembe erről az akcióról, nem mintha ezek a szerencsétlenek fikarcnyival is jobban csinálnák.
Paul Légère
2015. április 08. 20:54
A tutiblog egyik névtelen törpesakáljának habverése. Grat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!