Jobbik in dö háuzé

2015. április 15. 21:09

Tisztelt elmúlt 25 év összes fenegyereke..., tisztelt felsorolt tiszteltek: mégis, kit kellett volna választani? Titeket?

2015. április 15. 21:09
Felcser V. Örs
Jobbegyenes

„Tisztelt vállalkozók, magyar nagytőkések, akik sosem éltetek kemény piaci verseny keretei között, de mindig is jól kaszáltatok az állammal kötött zsíros üzleteken, akik a zárt pályáztatós rendszerek, a zártkörű részvénytársaságok világában urak vagytok, de alkalmazottaitoknak éhbért adtok, mint egykoron a feudális rendszerekben a földesúr a jobbágyainak. Tisztelt frisspolgárok, ti régi-új dzsentrik, akik képtelenek vagytok a kulturális megújhodásra, de finnyás orral húzódtok minden elől, ami új.

Tisztelt polgári deklasszált, egykoron hős szocialista értelmiség, akik a giccsparádét állami kultúrpolitikává tettétek, ahol Kerényi Imre kultúrpápa lehet. Tisztelt politikusok, állami hivatalnokok, pártkatonák. Kinyalt, kikefélt, és szétkefélt arcú, zselézett hajú, a vadiúj csillogó verdáitokban, az akiknek nincs semmije, annyit is ér létérzést magatokévá tevő, és azt minden rezdülésetekben hangsúlyozó uralkodói kaszt, akik nem tudjátok, hogy egy sarokkal odébb milyen az élet, de megoldjátok...

És megoldásaitokba halunk bele, ezek miatt megyünk el innen...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. április 16. 15:57
ourfiniteworld.com
Viator
2015. április 16. 11:51
Pontos elemzés, gratula!
vigyor
2015. április 16. 09:59
jabameg, ha már az is erény, hogy valakik még nem kormányoztak, tapasztalatlanok, és az is erény, hogy nincs zselézve a hajuk, ellenben a bőrfelületük nagy százaléka tele van varrva tetkóval, akkor tényleg érdekes kérdés, hogy mégis kire szavaztak volna...
VakzKommondor
2015. április 16. 09:19
attól függetlenül, hogy a jobbik náci előemberek gyülekezete, igaza van. Kire tudott szavazni, az, aki változást akart? Aki nem a gyurcsányt akarja vissza, és nem is focistadionokra, a habonyra, a simicskára, és a tiborcra akarja költeni a pénzünket? Ez volt az EGYETLEN választás. És ez a nagy gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!