Orbán Viktorból kihalt minden emberi

2015. április 26. 12:32

Ennyi emberség maradt a miniszterelnökünkben. Karddá vált, aki az üldözött felé nyúl barlangjában.

2015. április 26. 12:32
Navra László, Nemetsek Tibor
Kettős Mérce

„Lehetne tételesen elemezni a feltett tizenkét kérdést, el lehetne viccelni, hogy mekkora baromság egytől egyig. Ki nem fél a terrorizmustól? És ki szereti a halált? Ki ismeri az EU menekültügyi rendszerét? Kinek van fogalma az idegenrendészeti és a menekültügyi őrizet szabályairól? Ki tudja megmondani, hogy az évi több tízezer hazánkba érkező illegális migránst mégis hova csuknánk be, kik őriznék őket és mindez mennyibe kerülne? Ki meséli el, hogy a határt törvénytelenül – tehát például útlevél vagy vízum nélkül – átlépő, a halál elől menekülő emberek mégis hogyan kérjenek vízumot mondjuk egy háború közepén? És ki szerint ér többet a születendő magyar gyermek élete, mint egy, a Földközi-tengerbe veszett afrikai fiúcskáé? (...)

Orbán Viktor szerint 2010 óta minden fontos kérdést megbeszélnek a magyar emberekkel. Orbán Viktor nem kérdezte meg a magyar embereket arról, hogy kell-e Alaptörvény, be kell-e zárni a boltokat vasárnap, vagy stadiont építsen, esetleg ehelyett egyetlen stadion árából a nyomorult sorsú, a pusztulás és reménytelenség elől menekülő embertársaink megsegítését finanszírozzuk évekig. Pedig egy stadion ára elég egy fél évtizedig is. A Budai Vár rekonstrukciójára költeni tervezett 100 milliárd pedig 2030-ig simán finanszírozná a rendszert. Orbán Viktor gyáva feltenni azt a kérdést az embereknek, hogy egy keresztény ember stadiont épít, vagy felebarátai nyomorát enyhíti. Orbán Viktor ehelyett kb. azt a kérdést teszi fel, hogy »Egyetért-e azzal, hogy Brüsszel biofegyvereit, a terrorista megélhetési bevándorlókat kényszermunkatáborba zárjuk, vagy visszaküldjük őket megdögleni oda, ahonnan ideette őket a fene, mielőtt a magyar csecsemők halnak éhen?«

Ennyi emberség maradt a miniszterelnökünkben. Karddá vált, aki az üldözött felé nyúl barlangjában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2015. április 27. 10:18
Kérdi Navra, aki vagy hülye, vagy annak tetteti magát: "Kinek van fogalma az idegenrendészeti és a menekültügyi őrizet szabályairól?" Ha venné a fáradságot és nézné az Investigation Discovery TV csatorna adásait, akkor érzékelhetné, hogy ezt a problémát, amely könnyebb volt, mint a Holdra szállás, már régen megoldották az Egyesült Államokban, ahol nem olyan hülye emberek intézik az ügyeket, mint Navra. Mexikó és az USA között húzódó több ezer kilométeres határsávot, fegyveres határőrök tízezrei őrzik, és naponta tartóztatnak le sok-sok illegális határátlépőt. Ezeket őrizetbe veszik, ujjlenyomattal is azonosítják őket. Ismételt illegális behatolókat rövid eljárás után be is börtönözik, majd a letöltött büntetés után visszatoloncolják őket Mexikóba. Akik először követtek el ilyen tettet, fogva tartás közben elfolytatott rövid eljárás után visszatoloncolják őket Mexikóba.
BőröndÖdön
2015. április 27. 08:47
Minden szava igaz,ilyen gyávák vagytok a tényekkel szembesülni,kedves olvasótársaim?!
egyetmondok
2015. április 27. 07:42
Ha a nemzeti konzultáció úgy dönt,el lehet kezdeni rohamtempóban építkezni. Zárkák tömegét kell létrehozni,ehhez épületek kellenek,az építőipar pedig növeli a GDP-t,a kiszolgáló,őrző személyzet javítja a foglalkoztatottságot. Mi ezen olyan bonyolult?
nanemáne
2015. április 27. 00:21
/Orbán Viktor nem kérdezte meg a magyar embereket.../ De megkérdezi te bunkó.Parlamenti döntés született mindenröl amit felsoroltál.A képviselőket meg a nép választotta.Vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!