Áldja meg Isten Orbán Viktort!

2015. június 02. 18:36

Mindenki azért és ott és akkor és úgy imádkozzon, akiért, ahol, amikor és ahogy szeretne, mégpedig anélkül, hogy nyaggatnák vagy kipellengéreznék érte.

2015. június 02. 18:36
Balavány György
Balavány György
hvg.hu

„Ja, és azelőtt, Gyurcsány-rezsim elszánt kritikusaként Gyurcsányért is ugyanígy imádkoztam. Nem úgy tűnik, hogy ez meghallgattatott, de gondoltam, legalább rajtam ne múljon. Meg aztán írva is vagyon: »tartsatok könyörgéseket, imádságokat, esedezéseket és hálaadásokat minden emberért, a királyokért és minden feljebbvalóért, hogy nyugodt és csendes életet éljünk teljes istenfélelemben és tisztességben.« ( Pál Timótheusnak, 1Tim 2, 1-2.)

Nem, csöppet sem tartom vonzónak vagy követendőnek a miniszterelnökért való hálaadó szentmisét. De ez az én dolgom, az meg az övék. Szerintem jó volna, ha mindenki azért és ott és akkor és úgy imádkozhatna, akiért, ahol, amikor és ahogy szeretne, mégpedig anélkül, hogy nyaggatnák vagy kipellengéreznék ezért. Tessék mondani, a másik ember (szerintünk akár téves) meggyőződésének tisztelete nem férhetne bele az ún. szabadelvűségbe, vagy legalább az elemi tisztességbe?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2015. június 03. 09:46
Igaza van, de, mint tipikus buta idióta médiaszajha azután mndja a tutit miután keményen részt vett a lincshangulat kialakításában. Álszent opportunista barom. Remélem legközelebb személyesen megy békét teremteni és megvédeni az imádkozókat! Szerintem inkább gyarló senkiként figyeli a szelet és szagol most merre forduljon a huggyozásával.
Finale*
2015. június 02. 20:55
Eleg hulye a fantaziad. Szegeny Szentmihalyi felesege,biztos nem gondolta volna,hogy a baratainak kuldott uzenetre raveti magat a szennyeslelku baloldali sajto. Most mar tudja .
1120
2015. június 02. 20:39
Balavány! Látom, pedzegeted... (Amit pedig a templom előtt művelt az az ótvar csürhe, az tényleg mindennek a legalja volt!)
Mindjárt
2015. június 02. 19:19
Bénának tartottam a hálaasó misét Orbánért de az ellen-tüntető patkányok akkor is undorítóak voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!