A CÖF-nek nem tetszik a kampányunk

2015. június 09. 19:24

Emlékeztetjük a CÖF-öt, hogy ő maga sem hozza nyilvánosságra magánadományozói nevét. Mint ahogy amúgy a politikai pártok is csak a félmillió forint fölötti adományoknál közlik az adományozót.

2015. június 09. 19:24
laspalmas
Vastagbőr

„Nahát, micsoda meglepetés.

fideszhívő kormánypárti »civil«kommandó, a CÖF egy MTI-közleményben reagált a Vastagbőr és az MKKP közös ellenplakát-kampányra, ami egyébként szárnyal: reggelre 9, délutánra pedig 15,7 millió forint adományt kaptunk tőletek. Köszönjük!

Megértjük, hogy a CÖF-nek ez nem tetszik, és nem bírták ki, hogy ne adjanak ki sajtóközleményt ebben a példátlan ügyben. (...)

Erre csak annyit szeretnénk reagálni, hogy természetesen mi is gratulálunk a CÖF-nek a Mesterházy Attila ellen megnyert perhez: a politikai közszereplőnek tűrnie kell, ha a képmását felhasználják egy politikai kampányban, bármilyen minőségű is legyen az. – erről írt már korábban a hozzánk hasonlóan szintén az Átlátszó felületén működő Ígyírnánkmi-blog is.

Az adományozóink nevét természetesen nem tesszük közzé, mert ilyen kötelezettségünk nincs, hozzájárulást az érintettektől pedig nem kaptunk. Továbbá emlékeztetjük a CÖF-öt, hogy ő maga sem hozza nyilvánosságra magánadományozói nevét. Mint ahogy amúgy a politikai pártok is csak a félmillió forint fölötti adományoknál közlik az adományozót (nálunk a legnagyobb összegű adomány eddig 150 ezer forint volt), pedig ők választást nyerni és közhatalmat akarnak gyakorolni ebből az adományozott pénzből, nem csak a véleményüket elmondani.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. június 10. 11:01
Már 18 milliónál tartanak. :)
chinasky
2015. június 10. 08:29
a kutyapárt, igazi ellenzéki párt:D
Tintamin
2015. június 10. 08:07
Nem látom S.GY.-t egymillióval ebben a listában: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Faqcki4Woh85wOQdl0P9rDKWaCvlG5r4woth0dkCMew/htmlview?sle=true#gid=0
hakos
2015. június 10. 00:51
Gondolom, hogy az "adományokat" végül a menekültek étkeztetésére és ruháztatására fogjátok fordítani, hisz titeket az emberségi szempontok vezérelnek......vagy mégsem? Ugyanis az ellenplakátoktól még egyetlen éhező afrikai gyerek sem lakik jól.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!