Éljen soká a humánus és gender szervkereskedő-hálózat!

2015. július 17. 18:47

Amiről szó van: egy jogilag abortált 9 hónapos csecsemő szervét átültetni egy jogilag megszült másik 9 hónapos bébibe úgy, hogy az előzőt kinyírjuk.

2015. július 17. 18:47
B. Boogieman
Tutiblog

„Egy PP-s igazgatónő lazán ecseteli ügyfelének, hogyan lehet megvenni mennyiért az abortált magzatok a legyilkolt csecsemők szerveit, szöveteit, őssejtjeit és hasonlókat. Nos, ez konkrét szervkereskedelem, szövetségi bűntény a legjavából, de Amerikáról sokat elárul manapság, hogy miközben a fegyverbuzi-konföderációs-vallásifanatikus-donaldtrumpos trollnak beállított »konzervatív média« ezen pörög egy hete, az úgynevezett »mainstream média« – ami arrafelé a 444-Index tengelynek felel meg, a füle botját se mozdította jó ideig, miközben már a Coca Cola is szivárványba borult, és a melegházasságon pörög Amerika lassan fél éve.

Amikor kiderül, hogy a laza igazgatónéni épp páros lábbal tipor Amerika összes hatályos törvényén, már muszáj volt valamit tenni, aminek az eredménye valami olyasmi lett, mint amikor »óh szegény asszony,hogy meghurcolják, pedig neki van igaza«. A vége a mai »elnöki tweet« ami a liberális logika csimborasszója: Obama-papa képes volt azt mondani, hogy »nincs olyan gyermeki élet, amelyet figyelmen kívül lehetne hagyni«. Ezen már nem csak a konzervatív Amerika fagyott le, hisz amiről szó van:

Egy jogilag abortált 9 hónapos csecsemő szervét átültetni egy jogilag megszült másik 9 hónapos bébibe úgy, hogy az előzőt kinyírjuk. Konkrétan. (...)

Amerika szellemi elitje konkrétan mindent megtesz azért, hogy elsikálja azt a tényt, hogy egy több milliárd dollárnyi alappal rendelkező, magát liberálisnak és feministának, valamint a jogegyenlőség harcosának beállító szervezet szisztematikus népirtást rendezhessen a területén évtizedek óta, mindezt úgy, hogy ehhez fekete jogharcosok és az elvileg fekete bőrű elnök hathatós támogatását képes magának biztosítani. Olyannyira, hogy már az se lesz botrány 2015-ben, amikor ez a szervezet a további dollár milliárdok reményében az iparilag által megölt gyermekek szerveivel kereskedik délidőben Los Angeles gazdagjai számára.

Itt tart Amerika. 2016-ban meg választások lesznek, amelynek egyik fő esélyes nem más, mint a Planned Parenthood és a »pro choice« mozgalom egyik élharcosa, Hillary Clinton, aki »személyes példaképének és hősének« nevezte Margaret Sangert egyik nyilatkozatában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2015. július 18. 10:18
most pedig meglátogatom poliptestvéreimet.
Felebarát
2015. július 18. 10:14
uh mi van itt, családi dráma :D?
Felebarát
2015. július 18. 09:59
potyka szervkereskedő :D?
berzsian56
2015. július 18. 09:51
Ha ez így folytatódik, holnap egy liberális jogvédő bepereli az államot, mert nem hajlandó kimondani a boldogító igent, ő meg a kecskéje között, akivel évek óta házastársi viszonyban él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!