Liberális-muszlim szövetség Európa ellen

2015. szeptember 23. 21:17

Összenőtt, ami sosem tartozott össze.

2015. szeptember 23. 21:17
B. Boogieman
Tutiblog

„Nagy itt az egymásra találás tehát: a libnyaf és a színpadias arab migránsok egymást tromfolják a hazudozásban, hisztériázásban, és tulajdonképp abban, hogyan lehetne Európát minél hamarabb bebaszni a sírjába, hogy aztán lehessen valami szép új világot építeni néhány retardált tátikás sci-fi író nyomán.


Szépen egymásra találtak…

A liberálisok, meg a muszlimok igazából egymás ősellenségei, és ebben a játszmában a túlélési esélyei a liberálisoknak a legcsekélyebbek. Sőt, őket mindenki túl fogja élni, hisz igazából ők maguk képviselik azt a betegséget, ami elvitte Európát: a dőzsölést, a paráznaságot, az igazságtalanságot, a hazugságokat, a multikultit, az emberek torkán leszorított megszorítások, véreztetések, értelmetlen reformok és erőszakos szekuralizáció szellemét, amely a legegyszerűbb iszlám hitű számára sem más, mint maga a Sátán.

Hát, még egy terrorista, vallási fanatikusnak!

A liberálisokban és a migránsokban az is közös, hogy mindkettő egy alapos önbecsapással indul neki a kérdésnek, s épp ezért azért alkotnak »szövetséget«, mert képesek egymást is becsapni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sobrk
2015. szeptember 26. 09:39
Aludjatok már végre!
vizesnyolcas
2015. szeptember 24. 11:36
Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben az EU vezetése ura a menekültek Európában megjelenése miatt előállt helyzetnek. Ezt bizonyítják Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének az Európai Parlament elé benyújtott törvényjavaslatai. Közülük kiemelkedik a menekültek vallási érzékenységét súlyosan sértő déli harangszó eltörlésére tett javaslat. Bár Daniel Cohn-Bendit az Európai Zöldek és az Európai Szabad Szövetség frakció társelnöke ezt a megoldást kevésnek tartja. Ő a déli harangszó eltörlése helyett a megemlékezés jelentésének újraértelmezését javasolja: azt a muszlim törökök feletti 1456-os nándorfehérvári (ma Belgrád) győzelem kétes értékű dicsőségének emléke helyett a szélsőségesen kirekesztő magyarok örök időkra szóló megbélyegzése jelének kell deklarálni, annak érdekében, hogy az akkori keresztény erkölcsökkel és a mostani európai értékekkel összeegyeztethetetlen szégyenletes eljárás soha többet ne ismétlődhessen meg. A témában azóta Ferenc pápa is megszólalt. A New York Times riporterének kérdésére válaszolva elárulta, fontolgatja, hogy a Katolikus Egyháznak bocsánatot kellene kérnie, hiszen a magyaroknak a muszlim világ európaiakhoz való közeledését akadályozó erőszakos cselekményeit az Egyház akkori vezetője, III. Callixtus pápa is támogatta, Juan Carvajal spanyol bíboros és Giovanni da Capestrano (magyarul Kapisztrán János) pápai követ keresztes seregek gyűjtésével növelte az elkövetők számát (sőt, az utóbbi nem átallott tevőlegesen is részt venni az erőszakos cselekményekben). Azóta a Magyar Helsinki Bizottság és az Amnesty International Magyarország közös keresetet nyújtott be az Emberi Jogok Európai Bíróságánál (EJEB) a Magyar Államnak az 1456 évi agresszóban való felelőssége megállapítására. Az EJEB vezetése még nem látta a beadványt, de egyik tagjuk úgy nyilatkozott, hogy ha az abban foglalt vádak bizonyítást nyernek, úgy Magyarországnak jelentős kártérítést kell fizetni a nándorfehérvári sajnálatos események török érintettjeinek utódait képviselő szervezetek részére.
zöldalma
2015. szeptember 24. 11:31
Pontosítás: JOBBIK-(nehéz feledni az évtizedes hazaáruló, iszlámbarát politikát)-iszlám-szélbal szövetség Európa ellen.
zöldalma
2015. szeptember 24. 09:40
Nincs mit hozzátenni. Zseniális elemzés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!