Kedves meneköltsegítők! Értsétek meg, szart sem értek!

2015. szeptember 22. 20:59

Tessék végre megérteni, felfogni, feldolgozni és levonni a következményeit annak, hogy aki nincs velük, az ellenük. Azt jelenti, hogy nem számítasz. Hogy nem számítunk.

2015. szeptember 22. 20:59
Navra László
Kettős Mérce

„Olvasom a hüledezéseket a Facebookon a menekülteket segítők között, hogy »Ilyet nem mondhat Orbán! Hogy mi Soros bérencek vagyunk? Hogy mi politikai szervezet vagyunk? Hogy mi Gyurcsány bérencek vagyunk? Ennek elment az esze?”« Dehogy ment el az esze. Megtapasztalta, hogy ebben a politikai közösségben ha kimondja a híveinek azt a szót, hogy Gyurcsány, Soros György meg liberális, akkor az elég. Ha menekülteknek segítesz, ha közérdekű adatot perelsz, ha nők elleni erőszak ellen küzdesz, ha a korrupció ellen küzdesz, ha a meleg egyenjogúságáért dolgozol stb., akkor szart se érsz. És azért nem, mert Gyurcsány-Bajnai-Soros-libsi, vagy amit akartok. Ennek felbüfögése bőven elégséges a politikai diskurzusban. Hát akkor felbüfögik. Minek többet küzdeni, ha most éppen ennyi is elég. Van még elég ellopnivaló, minden rendelkezésre álló energiát arra érdemes fordítani. (...)

Szóval csak annyit akarok mondani, hogy tessék végre megérteni, felfogni, feldolgozni és levonni a következményeit annak, hogy aki nincs velük, az ellenük. Azt jelenti, hogy nem számítasz. Hogy nem számítunk. Ennek minden messzemenő következményével együtt. És a következmények szükség esetén »mehetnek messzebb is«. Bármeddig. Higgyétek el, meg merik csinálni. Legyen az bármi.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2015. szeptember 23. 10:36
"Olvasom a hüledezéseket a Facebookon a menekülteket ellenzők között, hogy »Ilyet nem mondhatnak a liberálisok! Hogy mi nácik vagyunk? Hogy mi fajgyűlölők vagyunk? Hogy mi fasiszta gyilkosok vagyunk? Ezeknek elment az esze?”« Dehogy ment el az esze. Megtapasztalta, hogy ebben a politikai közösségben ha kimondja a híveinek azt a szót, hogy fasiszta, vonatoztatás vagy holokauaszt, akkor az elég. Ha menekültek kritikával fogadsz, ha megkérdezed a határon megjelenő tömegtől hogy te ki vagy, ha betartva a törvényi előírásokat regisztrálni akarod a tömeget, ha egyáltalán rendről, törvényről, biztonságról papolsz akkor szart se érsz. És azért nem, mert fasisztanáci vagy, vagy amit akartok. Ennek felbüfögése bőven elégséges a liberális diskurzusban. Hát akkor felbüfögik. Minek többet küzdeni, ha most éppen ennyi is elég. Van még elég világmegváltó szivárványos gondolkodnivaló, minden rendelkezésre álló energiát arra érdemes fordítani. A valódi krízist megoldani nehéz és felelősségteljes munka volna, elég ha álcselekvésekkel múlatjuk az időt. Az álcselekvés azt hiteti el az emberekkel, hogy dolgoznak a liberális politikusok, hogy akítvak, mernek dönteni. Mint a kvótarendszer. Koskázat nincs benne. A krízis valódi előidézőivel, a nehezen kezelhető migránsokkal nem konfrontálódnak a libsik csak a politikailag zsarolható vagy lekenyerezhető szövetségeseiket sodorják nagyobb bajba. Az könyebb, és nem tűnnek nácinak. Mert az e legfontosabb. A migránsprobléma mellékszál. Úgy tűnik mintha megoldanának bármit, de csak húzzák az időt. Majd lesz valami... Szóval csak annyit akarok mondani, hogy tessék végre megérteni, felfogni, feldolgozni és levonni a következményeit annak, hogy aki nincs velük, az ellenük. Azt jelenti, hogy nem számítasz. Hogy nem számítunk. Ennek minden messzemenő következményével együtt. És a következmények szükség esetén »mehetnek messzebb is«. Bármeddig. Higgyétek el, meg merik csinálni. Legyen az bármi.” Mindegy hogy európa lakossága döntő többséggel (80%) elutasítja a migránsok tömegét. A libsik lenyomják a torkotokon. Meg merik csinálni. Elmennek akármeddig.
makimuki
2015. szeptember 23. 09:30
Egyszer már igazán küzdhetnétek a meg nem született gyermekek jogaiért is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak akkor minden 3. nőnek több gyermeke is születne, mint egy vagy kettő és túl sokan lennénk!
tevevanegypupu
2015. szeptember 23. 08:26
A helyzet és a migránsok viselkedése az, ami megkérdőjelezi a migránssegítő, hirtelen létrejött szervezet munkáját.Nem hinném, hogy bármelyik migránsellenes polgár bármit is tett volna a migránsok és segítőik ellen. Szimplán közölték, hogy nem szeretnék, ha ez a társaság Magyarországon letelepedne és józan ésszel, látva ami történik, az erőszakosságot, azt, hogy minden törvényt figyelmen kívül hagynak, hogy azt képzelik, nekik minden jár mégpedig úgy, hogy az adott ország lakosságát teljesen figyelmen kívül hagyva gázolnak át mindenen, azt hiszem az idegenkedést és a félelmet (nem gyűlöletet, félelmet!!) meg lehet érteni. Ha nem veszik észre, hogy maguk a "megsegítettek" teszik tönkre migránssegítő munkájukat és hozzák nevetséges, szánalmas és sokszor érthetetlen helyzetbe a migránssegítőket, akkor sajnos ott baj lehet a szellemi kapacitással..A migránssegítőiekével..hacsak éppen nem ez a céljuk. A káosz.
Bokros Birka
2015. szeptember 23. 08:11
Drága Navra Lacika szépen tereled a nyájadat, mint a vörös juhász, de azért a barbárságod csak megmaradt. Tudod Izrael egy rasszista, tömeggyilkos állam marad akár, hogy mellébeszélsz és sorolod itt a ballibákat támogató Soros rabbóni hadait. Nem az arab vezetők bukása indította el a népvándorlást, hanem Izraelt elítélték háborús bűncselekmények és rasszizmus miatt erre menetelési pénzt adtak a nyomorgó iszlámhívőknek és EU kánaánt ígértek nekik lásd Soros rabbóni és csapata kiadványát. Belgrádban bankárok kifizették a menetdíjat a szerencsétleneknek azóta van új ruha okos telefon stb nekik. Sokkal olcsóbb módszer mint két tornyot lerombolni és terrorizmus elleni háborút indítani. Ennél kisebb dolgokért szarrá bombázták Irakot és kifosztották múzeumait ma meg hagyjál Szíriában a balhét, szerintem még támogatják és szítják is. Na ennyit a bosszúnépéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!