A Hortobágyban mi a magyar teljesítmény?

2015. szeptember 09. 11:28

A pálinka román-magyar közös erdélyi alkotás, a palacsinta pedig a crépes nevű, sokfelé ismert étel hazai változata. A lángos pedig a zsidó fánk „gyalogos” mutációja.

2015. szeptember 09. 11:28
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor Tumblr

Ne haragudj, de ez vérgyenge!

A Balatonban és a Hortobágyban mi a magyar teljesítmény? A világon százezrével vannak az ezeknél is izgalmasabb természeti adottságok.

A mangalica egy szerb fajta.

Petőfi szerb és szlovák szülők gyermeke.

A Herendi, az Unicum, a Pick mind betelepült zsidó iparosok alkotása. Nobel-díjat az egy Szentgyörgyi kivételével mind Magyarországon kívüli teljesítménnyel szereztek a kivándorolt, s zömmel zsidó honfitársaink.

A pálinka román-magyar közös erdélyi alkotás, a palacsinta pedig a crépes nevű, sokfelé ismert étel hazai változata. A lángos pedig a zsidó fánk »gyalogos« mutációja.

Az kétségtelen, hogy sok aranyérmet szereztek a magyar sportolók, de ha utánajársz az érintettek családfájának, nem fogod meglelni a képeden szereplő mongoloid ősmagyart, akinek aztán végképp semmi köze nincs a többi felsorolt tévképzethez.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quet
2015. szeptember 10. 09:18
Szanyi Tiborban mi a magyar teljesítmény?
néhai Ch.Pilot
2015. szeptember 09. 22:56
Szanyiban mi a magyar teljesítmény?
zenebono
2015. szeptember 09. 22:39
Hajrá MSZP, ELHATÁROLÓDNI!!!!!!
zenebono
2015. szeptember 09. 22:38
Magyarország megérdemli, hogy ilyen hulladék képviselje az EP-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!