Németország célkeresztben

2015. november 06. 08:25

Németország nagy bajban van, s vele Európa is. Ideje lenne ébredni.

2015. november 06. 08:25
Boros Imre
Magyar Hírlap

„Ne feledjük, hogy Napóleon bukása óta immár két évszázada az angolszász erők (az angolok és az első világháború vége óta az Egyesült Államok) birtokolják a világhatalmi vezető pozíciót. Mindezeket tudva érhető mindaz, ami manapság Németországban történik, az ország gyengítése, dezorganizálása. Mindenekelőtt szükséges a gazdasági pozíciók megingatása.

Ez az Amerikából importált válsággal kezdődött, majd az euró alárendelődött a dollárnak, önálló pénzként jelentőségét vesztve. Ez pedig az euróból a legtöbb hasznot húzó németeknek fáj a legjobban, és nekik kerül a legtöbbe. Ezt követte napjainkban a Volkswagen-botrány és a vezető német bank, a Deutsche Bank körüli zűrök. Ha már a nyolcvanas években azt írta egy vezető német napilap, hogy a VW egy német emlékmű, amelyet megkarcolni is bűn, akkor a Deutsche Bankról – amelyet Lenin a porosz junker-militarista imperializmus oszlopának nevezett – is joggal elmondható ugyanez. A két emblematikus cég a németek szemében erős bástyát, tájékozódási pontot testesít meg már nemzedékek óta. Mindezt az egzisztenciális jólétért cserébe magán szinte minden gyalázatot eltűrni képes, alapvető létösztöneiktől lecsupaszított választók és az immunrendszerüket tovább bénító »EU-konform« jogi környezet éppen a migránsválság kapcsán csak fokozza. Németország nagy bajban van, s vele Európa is. Ideje lenne ébredni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó3
2015. november 06. 14:55
Végre egy kommunista ügynök szakértő fidesz közeli véleménye...)))))))))))))))
mákgubó3
2015. november 06. 14:55
Végre egy kommunista ügynök szakértő fidesz közeli véleménye...)))))))))))))))
2015. november 06. 12:37
Németország gyorsan fel akart nőni a nagy gyarmatosítókhoz, és új technológiával akart extra profitra szert tenni az által, hogy a képzett munkaerőt olcsón akarta magához vonzani. A gond akkor keletkezett, amikor rájött arra, hogy a búzával túl sok ocsút is adnak, amire kitalálta az ocsú deponálására megfogalmazott elképzelését migránskvóta címen, csak nem számolt a raktárbázisok tiltakozásával. Európa civilizációs előnyeit talán mégsem kellene ennyire olcsó pénzen kiárusítani!
2015. november 06. 12:25
A gond csak az, hogy a válság fő importőre maga Németország, amelynek néhány vezetője képtelen észre venni a dologban meglévő buktatókat, amíg csak maga is bele nem bukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!