Na, akkor már érted, mi elől menekül az a többmillió ember Európába!

2015. november 14. 13:29

Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját.

2015. november 14. 13:29
Kerner Zsolt
Kerner Zsolt
24.hu

„Kurva szar lehet olyan városban élni, ahol nem mehetsz ki az utcára, mert félted az életed. A tegnapi párizsi mészárlás ezt a szokottál még sokkal kontrasztosabban mutatta meg. Damaszkuszban, Aleppóban, Szúzában ez mindennapos, Párizs viszont a szabadság és a romantika városa. Valamikor egyébként Szúza is az volt. Ha Párizsban jelenik meg az a brutalitás, amit Szíriában szoktunk meg, az sokkal nagyobbat üt az ember lelkén.

Pedig mondom, Szíriában ez mindennapos. Ott nincs olyan, hogy gyásznap. Minden nap gyásznap.

Minden egyes nap úgy lépsz ki az utcára, hogy megölhetnek, hogy a családodat megölhetik. Ez elől menekül az a többmillió ember, akik ellepték Európát, és akik a minden empátiát és józan észt nélkülöző európai közvélemény szerint gazdasági bevándorlók, akik jobban akarnak élni, közben pedig le akarják igázni a keresztény világot. Már ez is mekkora ellentmondás.

(...)

Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját. Mondok egy mondatot, ami megmagyarázza, miért lehetnek Párizs környékén második, harmadik generációs észak-afrikai muszlimok, akik semmi másban nem látják a kiutat, csak a gyilkolásban: 

»Dehát ezek egyszerűen nem akarnak beilleszkedni«

Tessék. Ennél az egy mondatnál semmi nem foglalja össze jobban, hogy miért tart most ott szerencsétlen Európa, ahol. Mert a gyáva vezetői és a gyáva polgárai nem voltak képesek megoldani egy egyébként nem megoldhatatlan problémát. Ha kibaszod a muszlimokat a városszéli gettókba, ha nem adsz munkát valakinek, akit Mohamednek hívnak, akkor Mohamed nem fog beilleszkedni, viszont nagyon durva indulatai lesznek veled szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. november 16. 14:12
a horizontja kortizonja
kispufi
2015. november 15. 10:16
meg a kurva anyádat. mintha nem azok is jöttek volna, akik ezt csinálták. és mintha nekik ugyanaz alapból járna, amit a sajátjainak sem tud megadni Európa. bár az ilyenfajták lennének csak az ilyen események közvetlen közelében, te agyatlan kretén.
mumus
2015. november 15. 10:07
Ha háború lenne egész Európában,akkor mindenki más földrészre menekülne?Vagy megvédené a hazáját????? A NŐKET ÉS A GYEREKEKET KIVÉVE!!!!AZ ÖSSZES MIGRÁNS AZ HAZA ÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!
Szergej Csagajev
2015. november 15. 09:18
Egyébként mocsok kriptozsidó vagy te is, Kerner. Nehéz lehet feldolgozni, hogy az ősök galíciai menekültek voltak, így nincs normális identitásod, de ezt nem ezzel az agymenéssel kellene ellensúlyozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!