Kapcsoltak

2015. december 18. 09:00

Nem viccelnek az országgal, hanem viccet csináltak az országból. Mi más lenne a hely, ahol a kormányszóvivő szerint ellentétes az alkotmány szellemiségével, hogy egy cég felbontja támogatói megállapodását egy énekessel?

2015. december 18. 09:00
A szerk.
Népszabadság

„Meddig tűrjük, hogy a Telenor és a Vodafone ne támogassa Kovács Ákos össznemzeti énekművészt? Robbie Williams, ha Magyarországra jössz, nem énekelhetsz jobban, mint Ákos!

A kormány munkásságából kiindulva ilyen közlésekre számíthatunk a napokban. A kampány elkezdődött azzal, hogy Orbánék felmondtak Telekommal kötött szerződéseket, mert a cég nem támogatja tovább a hímsoviniszta mondásokkal jelentkező Ákos előadót.

Amikor a hírt olvastuk, gondolhattunk arra: valaki rátenyerelt véletlenül a play gombra, s elkezdték vetíteni a szilveszteri adást. Ám gyorsan realizálhattuk: nem viccelnek az országgal, hanem viccet csináltak az országból. Mi más lenne a hely, ahol a kormányszóvivő szerint ellentétes az alkotmány szellemiségével, hogy egy cég felbontja támogatói megállapodását egy énekessel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2015. december 18. 19:49
A jó öreg hazudozó Népszabadság... Nem a szerződésbontás, hanem annak indoklása volt alkotmányellenes. Nagy valószínűséggel szimplán jogellenes is. Nem valószínű, hogy egy tévényilatkozat két (kettő) mondata a szerződés szerint ok annak felbontására.
catalina9
2015. december 18. 17:20
hűűű de lábszagú cikk a jesuistelekomosoktól.
Peter8811
2015. december 18. 15:58
A kormánynak illett volna legalább egy Teller levelet küldeni a Tellerkomnak.
Ready2
2015. december 18. 15:23
Jéé a nol hazudik?? Ilyen létezik? Én azt hittem ők mindig igazat mondanak. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!