Szereptévesztésben a Telekom

2015. december 18. 12:30

Egy vállalat üzleti döntéseket hozzon, mert ha politikai döntéseket hoz, akkor politikai szereplővé válik és szembesülnie kell a politikai következményekkel is.

2015. december 18. 12:30

„Ezt követően az »Ákos-ügy« kapcsán hozott döntéssel szállt be a Telekom a liberális véleménydiktatúra boszorkányüldözésébe. A német vállalat viszont így azokkal a liberálisokkal került egy politikai platformra, akik minden nap meg akarják mondani a társadalom túlnyomó többségének, hogy kiket is kellene befogadni, mit kellene gondolni a gazdaságról és a társadalomról, illetve úgy általában mindenről. Persze ha valaki mégis másként gondolkodik, az azonnal szembetalálja magát a véleménydiktárorok haragjával.

Egyébként vajon végiggondolta a Telekom, hogy az »Ákos-ügy« kapcsán mi lenne a helyzet »fordított esetben«? Egy magánszemély a Telekom liberalizmusa ellenére sem dönthetne úgy – bár fizető ügyfél –, hogy mindenféle pénzügyi veszteség nélkül felmond, mondjuk egy több éves hűségnyilatkozattal megpecsételt szerződést »értékrendi ellentétekre« hivatkozva. Ez ugyanis már ellentétes egy külföldi multi liberális értékvilágával.

Persze a »modern« magyar baloldalt sem kell félteni: karácsony, a családok ünnepe előtt ismét sikeresen beálltak egy külföldi multicég mögé ahelyett, hogy a társadalmat érintő legfontosabb kérdésekkel, a demográfiai helyzettel, a családok és a jövő nemzedék perspektíváival lennének elfoglalva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2015. december 20. 09:24
Igazad van!! De ez a gazemberező CBA-ra is igaz, hiszen 2013 okt. 23-ra a keresztény felebaráti szeretettel átitatott parancsot küldött dolgozóinak " A CBA magyar üzletlánc vezetősége utasította a boltvezetőket, hogy minden dolgozóhoz juttassák el üzenetüket, el kell menni október 23-án tüntetni a Békemenet mellett, a liberális hazaárulók ellen, akik a magyar nemzet boldogulását akadályozzák!' Azóta nem teszem be a lábam a CBA-ba.
néhai Ch.Pilot
2015. december 19. 20:16
Milyen érdekes! Ákossal egy nem tetsző mondatért felmondja a Telekom a szponzorálást, a Fradi ultrái rasszista megnyilvánulásainak tömkelege ellenére a klubbal most kötött 3 évre egyet. Ejnye Telekom?! Hol itt a következetesség? Elmondható tehát a Telekom, igaz, hogy nem hímsoviniszta, de viszont rasszista cég? Az illetékes nyilatkozatát várom :-)
gudmen
2015. december 19. 10:21
a telekom adjon még 50 milliot ákosnak és fogja be a pofáját...
balbako_
2015. december 19. 08:56
Meddig fogjuk még ezt a témát csócsálni? A Telekom beletaposott az Alkotmányba ezért megkapta ami jár. Lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!