A kitömött Gyurcsány

2015. december 09. 08:49

Még el sem ült a felháborodás amiatt, hogy Brüsszel gyakorlatilag semmiféle kifogásolnivalót nem talált Gyurcsányék konzorciumának megelőző másfél milliárdos megbízásában, máris itt az újabb busás haszonnal kecsegtető feladat.

2015. december 09. 08:49
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Még el sem ült a felháborodás amiatt, hogy Brüsszel gyakorlatilag semmiféle kifogásolnivalót nem talált Gyurcsányék konzorciumának megelőző másfél milliárdos megbízásában, máris itt az újabb busás haszonnal kecsegtető feladat.

Emlékezetes, akkoriban gyakorlatilag ultimátumot kapott a kormány, melynek értelmében ha Magyarország nem bolygatja az ellenzéki pártvezér cégének uniós szerződését, akkor az Altus a projekt további részeiben egy forintot sem kap majd. Egyébként ne aggódjunk, úgysem vizsgálódnak Magyarországon. A bizottsági kármentés ellenére annak az embernek, akinek legnagyobb teljesítménye igazmondásból az, hogy beismerte, állandóan hazudik, a magyarok többsége valahogy nem tudta elhinni, amikor politikusi és üzletemberi énjének kettéválaszthatóságát bizonygatta. Nem sok idő maradt azonban a kételkedésre, hiszen jött a hír az Altus új feladatáról, amelynek során most azt a Lengyelországot lehet vegzálni a kohéziós pénzek rossz felhasználása miatt, amelyik a lehető legnagyobb bűnt követte el a Gyurcsány-féléket hasznos idiótaként megfizető európai bajkeverők szemében: olyan kormányt választottak a legutóbbi választáson, amelyik szerintük az »orbáni útra lépett«.

Ezen tények ismeretében egészen más megvilágításba kerül minden, amit a korrupcióról gondoltunk. Egyre többen vannak ugyanis Közép- és Kelet-Európában, akik a fejlettebb Nyugathoz történő felzárkózást saját nemzetük megerősödése révén képzelik el. Ellenük küzdenek egyre nyíltabban és gátlástalanabbul az egyesült államok hívei. Tehát az eurószázezrekkel kitömött Gyurcsányék is.

Lesz min gondolkodnia az Európai Csalás Elleni Hivatal munkatársainak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. december 10. 16:43
Hány éhező család gyerek lakna jól az uból kapott gyurcsánynak adott milliókból.
OberEnnsinnen
2015. december 10. 16:39
Az az uniós hivatal, amely Gyurcsánnyal szerződik, természetesen tisztában van Gy F képességeivel. Pl., hogy 2006-ban "A magyar gazdaság köszöni szépen, jól van!" meghamisította MO költségvetési törvényének adatsorát. No, ezzel az emberrel szerződött az EU. Ehhez nem kell hozzáfűzni semmit. Ez Brüsszel. Meg kell oldani a Brüsszelt ellenőrző Eu-t. Mielőbb.
áfonya
2015. december 10. 16:16
Az eu kötelezettségszegési eljárást miért nem végzett gyurcyány kormány ellen ,,mert az országunk lerablásával gyurcsányék betömték az eu száját .Eu szinte mindent vitt még a zsebszerződésekkel a magyar földet is gyárakat energia szektorokat 10 éves adózatlan tőkét . Eu most azért ordít kötelezettségszegési eljárást indít , mert Orbán a kapzsi eu kezére csapott .
áfonya
2015. december 10. 16:08
Eu az éhezők pénzét gyurcsányékhoz irányította .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!