Jé, a lakásajtó!

2016. február 10. 14:58

Orbán és Simicska lakájserege egy sereg volt. A szétvált sereg két része most egymást gyalázza árulónak, puccsistának, szolgának. És igazuk van.

2016. február 10. 14:58
Révész Sándor
Népszabadság

„»Találatok erre: lakásajtó« – ­mondta nekem a Google, amikor azt kértem tőle, keressen találatot a lakájsaj­tóra. Nem értette, miért áll a lakásajtóban egy jé. Ilyet ő nem ismer. Jó neki.

Hónapok óta várom, hogy mondjanak már nekünk valamit a lakájsajtóságunkról. De pár napja már nagyon. Azért is zaklattam Google urat. Tarr Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese már hónapokkal ezelőtt lenyilatkozta, hogy a Hír TV-nek a Fidesz folyamatosan megmondta, mit csináljon, és azt csinálta. Ezzel senkinek nem mondott újat. Az volt új, hogy elmondta. Pár napja a Médiapiacnak adott interjújában részletezte: »A kormány­zati kommunikációért felelős illetékesek mondták meg, mi a heti aktuális pártüzenet, mire készüljünk, mit kell a műsorokba ágyazni, kit hívjunk meg, ki milyen ügyben nyilatkozzon, hol és mit hangsúlyozzunk.« Néha ugyan megpróbáltak »sajtószerűek maradni«, de »az igazság az, hogy kiszolgáltuk a rendszert«.

Miután elismerték, hogy ők voltak Fidesz úr lakájai, valamit mégis mondaniuk kellene arról, hogy mik voltunk mi. Tudniillik annak az orbánista kommunikációnak, melyet ők alázatosan szolgáltak, az volt az egyik lényeges eleme, hogy az urukkal szemben kritikus sajtó: lakájsajtó. Ez állandó publicisztikai eleme volt kivált a Magyar Nemzetnek, melyet Tarr Péter főszerkesztő-helyettesként jegyzett. Találomra idézünk egy példát a számtalan közül az MNO-ról: »A balliberális lakájmédia mint a Népszava, a Népszabadság, a 168 Óra, a Magyar Narancs, az ÉS, a Klubrádió, az ATV, a Hócipő és a megszámlálhatatlan internetes felület tobzódik a gyűlölködésben.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. február 11. 07:44
Sándor! A hangsúly a baliberál esetén a gyűlölködésen van. Ezt érted Sándor?
zolizolizoltan
2016. február 11. 07:33
Valóban nem lehet azt mondani, hogy a liberális sajtóban pártirányítás lenne. Újságírók barkácsolják ott a politikát a saját fejük szerint a politikusok helyett. Nagyon-nagyon gyatrán, rövidlátó módon barkácsolják a politikát a balliberális újságírók. A 2014-es választás előtt felhergelték a baloldaliakat az összefogásra és ezzel a politikusokat kényszerhelyzetbe hozták, kiközösítették azokat is(pl. Schiffer), akik Orbán ellen szavaztak. Így lett a Fidesznek kétharmada. A közelmúltban a balliberális újságírók felhergelték az olvasóikat a kerítés ellen. Meg sem mer mukkanni balliberális oldalon, aki azt mondaná, a kerítés védi Európát (pl. Hiller). Így lesz a Fidesznek 2018-ban újra kétharmada.
Peter8811
2016. február 11. 05:43
Jé Teller levél!
OHM
2016. február 10. 23:19
Már megint egy zsidó akarja megmondani, hogy mi is az a lakásajtó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!