Medgyessy

2016. április 28. 14:58

Medgyessy Péter volt az, akinek életútja a torz és felemás rendszerváltás szimbóluma lett. Az életút azonban most végképp hiteltelenné vált. Függetlenül attól, hogyan próbált a Fidesznek megfelelni az utóbbi években, mégis odadobták koncnak az első adandó alkalommal.

2016. április 28. 14:58
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt blogja

Medgyessy Péter volt az, aki hivatali utódját - korábbi tanácsadóját és miniszeterét - folyamatosan ekézte a nyilvánosságban, pedig Gyurcsány a húszpontos hátrányt megfordítva győzelemre vezette a szocialistákat

Medgyessy Péter volt az, aki mögött kiállt a két koalíciós párt, pedig a D-209-es flepnivel nem elegáns rendszerváltás után kormányozni. Többek között miatta nem lehetnek nyilvánosak az ügynökakták. (…)

Medgyessy Péter volt az, akinek életútja a torz és felemás rendszerváltás szimbóluma lett. Állampárti kormányzómúlt, ügynökmúlt, korrupciógyanú. De mindig a hatalomban, vagy annak közelében. Mindig a jó helyen. Az életút azonban most végképp hiteltelenné vált. Függetlenül attól, hogyan próbált a Fidesznek megfelelni az utóbbi években, mégis odadobták koncnak az első adandó alkalommal, mert a saját kutya fontosabb nekik. Az árulást a politika sokszor elfogadja, az áruló azonban megsemmisül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2016. április 29. 09:58
Itt van a lehetőség, Medgyessy most kitálalhatja az SZDSZ disznóságait.
pollip
2016. április 29. 08:47
GyF kezében volt a kés, amivel Megyó hátba lett bökve.
atila68
2016. április 29. 08:11
Téged is fújt már annyi helyre a szél....
zolizolizoltan
2016. április 29. 07:43
Demszkyvel kellene megbeszélni először az Alstom ügyet, ő a kompetens ebben, nem gondolod Zsótikám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!