Lumpenarisztokraták

2016. április 15. 18:52

Kicsit emlékeztet az ügymenet a letelepedési kötvényekére, melyeket szigorúan offshore-cégeken keresztül értékesít Rogán Antal állama.

2016. április 15. 18:52
Veress Jenő
Népszava

„Majdnem háromszor annyiért vett öt használt helikoptert a Belügyminisztérium egy cseh cégtől, mint amennyiért az vásárolta a német Baden-Württemberg tartománytól – tudta meg a Népszabadság. A különbség 2,7 milliárd forint.

A flottából kivont, alig egymillió euró­ba kerülő 15 éves gépek felújítása és átfestése darabonként 1,76 millió euróba fájt. Pintér belügyminiszter szerint az árban e költségek is bennfoglaltatnak. (Sokak szerint ennyiért Rembrandt is átfestette volna a rendőrségi ventilátorokat.)

Kicsit emlékeztet az ügymenet a letelepedési kötvényekére, melyeket szigorúan offshore-cégeken keresztül értékesít Rogán Antal állama. A jutalék milliárdokban mérhető, miközben mi adózók vad kamatokkal fizetjük majd vissza a pénzért-migránsoknak a fialtatott lét, inkluzíve a strómanok hasznát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2016. április 17. 09:18
Mai aktuális! Gyurcsány szivében kés, Tóbiás nyakán Kötél, s utánok több is jön talán, Hatalmas kezdesz lenni végre, nép! Ez mind igen jó, mind valóban szép, De még ezzel nem tettetek sokat Akasszátok föl a kommunistákat! Kaszálhatd a fűt világvégeig, Holnap kinő az, ha ma lenyesik. Tördelheted le a fa lombjait, Idő jártával ujra kivirít; Tövestül kell kitépni azokat Akasszátok föl a kommunistákat! Vagy nem tanúltad még meg, oh világ, Gyülölni méltóképen a kommunistát? Oh, hogyha szétönthetném köztetek Azt a szilaj veszett gyülöletet, Mitől keblem, mint a tenger, dagad! Akasszátok föl a kommunistákat!
atila68
2016. április 16. 22:00
Figyelj GYÖKÉR! Kiemelete, hogy a személyi jövedelem adó jövőre egységesen 15 százalékra mérséklődik, és rezsicsökkentés jön az alapvető élelmiszerek körében is: 5 százalékra csökken a tej, a tojás és a baromfihús általános forgalmi adója. Az internet szolgáltatás áfája 18 százalékra csökken. Továbbá az éttermi szolgáltatások áfáját 27 százalékról 2017-re 18, 2018-ra 5 százalékra csökkentik. Jövőre a gyermekenként családi adókedvezmény 15 000 forintra emelkedik.
Bokros Birka
2016. április 16. 07:03
Vöröss Jenő Te hereverő, személyed engem a lumpen prolira emlékeztet, legalább is gondolkodásmódodban. :D Veress Jenő verse: Arcom kerek, Szemem ragyog, Szép nagy, buta proli vagyok! :D
twist
2016. április 16. 05:42
Már unalmas leírni, de mégis megteszem: ez hülye. Nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!