Dráma fekete-fehérben

2016. július 14. 13:40

A feketék egy része már fegyverkezik, és afroamerikai országról álmodik az Államokon belül; ha tovább eszkalálódik a helyzet, hamarosan a fehérek egy része is fegyverhez nyúl majd.

2016. július 14. 13:40
Veczán Zoltán
Magyar Nemzet

„Veszélyes játékok ezek. Ahogy elszabadul az agresszió, szaporodnak a sérelmek és gyűlnek az áldozatok, úgy enyészik el a béke lehetősége. Ha tovább élezi a faji ellentéteket a sok rendőri túlkapás és a fekete rasszista ellentámadás, újra erőre kap a fehér fajgyűlölet is – az igazi fajgyűlölet, nem pedig az a pozitívdiszkrimináció-ellenes és a polkorrektséget elutasító rendpárti konzervativizmus, amelyet most lépten-nyomon annak bélyegeznek.

Európának főleg a nyugati felében a szociális válság, a munkanélküliség, a válogatás nélkül beengedett bevándorlók egy részének erőszakoskodása és a terrorizmustól való félelem hozta el a radikális jobboldal megerősödését, és egyre izmosabbak a valóban szélsőséges szervezetek is. Nem mondhatók erőszakosnak a városokat lángba borító, magukat antifasisztának valló csőcselékkel ellentétben. Csakhogy az öreg kontinensen nem árulnak gépkarabélyt a sarki boltban, és nem osztják rá úgy az engedélyeket – már amelyik amerikai államban egyáltalán kell ilyesmi –, ahogy a szórólapokat szokás az aluljáróban. Az Egyesült Államokban viszont igen.

A feketék egy része már fegyverkezik, és afroamerikai országról álmodik az Államokon belül; ha tovább eszkalálódik a helyzet, hamarosan a fehérek egy része is fegyverhez nyúl majd, és csatlakozik a saját »törzséhez«. Kitör a faji alapú polgárháború, az egymásnak feszülő milíciák katonáit pedig egykori szomszédok és barátok, sőt családtagok adják majd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hora
2016. július 15. 10:52
Alakul. Szép öles léptékkel a Mad Max világa felé. https://www.youtube.com/watch?v=YWNWi-ZWL3c
sozlib_abschaum
2016. július 15. 05:38
A fehérek kiirtották az indián őslakosokat, most az importált feketék kiirtják a fehéreket. Az élet megy tovább az amcsik nélkül is.
áfonya
2016. július 15. 02:41
Betolakodó simogatók mit szóltok ehhez .Ezt akarjátok hazánkban is . Több mint 60 halottja lehet Nizzában a teherautós támadásnak. http://hu.euronews.com/2016/07/15/panik-es-sebesultek-nizzaban-teherauto-hajtott-a-francia-nemzeti-unnepen-utcan/
Bűbájos Küsmödy
2016. július 14. 19:48
“Afroamerikai országot akarnak“ A híres feka történelmi/földrajzi műveltség okán láthatóan fingjuk sincs, hogy ezt már egyszer eljátszották! Libéria 1847 óta létezik!!! Nem kell feltalálni a melegvizet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!