Hullagyalázás

2016. október 25. 18:22

Ha igaz, akkor kivégzés után itt hullagyalázásra készülnek. Mi viszont továbbra is az igazság korára.

2016. október 25. 18:22
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„és akkor a sajtóban végig mészáros lőrinchez kötött opimus megvette a mediaworksot. és pecina vcp-je visszataszító közleményében azt tudja állítani, h az ajánlat a népszabadság felfüggesztése után érkezett, és azért fogadták el, mert a vevő hajlandó megfontolni az újraindítást. ha igaz, akkor kivégzés után itt hullagyalázásra készülnek. mi viszont továbbra is az igazság korára. #egyszerűensenkikvagytok #nevergiveup #népszabadság”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendelin
2017. január 09. 15:28
Én már csak azt nem értem, mit óhajt Pető Péter a kormánytól? Adjon pénzt, tegyen állami hirdetéseket a "független szellemi műhelybe", a "az értékteremtő újságírás utolsó bástyájába"? Akkor hová lenne a legendás "függetlenség", ami persze akkor volt a legteljesebb, amikor az MSZP pártalapítványa működtette a lapot? Vagy jó lenne a Patás pénze is? Elképzelem, amint Gyurcsány Ferenc vagy Molnár Gyula tucatjával rendel hirdetéseket a Magyar Hírlaptól, és rendszeres apanázzsal támogatja a "fasiszta", "rasszista", "xenofób" és "antiszemita" lapot...
marko11
2016. december 18. 09:20
26 éve volt a rendszerváltás, a bolsik eltakarítása és azóta milyen jól megy a sorunk pontosabban: sora egyeseknek (Mészáros Lőrinc, Kóka, Gyurcsány stb.)
Harangláb
2016. december 09. 16:03
Valahogy így vagyok vele én is...
Valodi
2016. december 09. 16:03
...csak nem tán? Magát a Királt is, családostul? "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye... Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.” http://hazaesanagyvilag.blogsp..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!